WORK21: DE MENSELIJKE KANT VAN ENTERPRISE MOBILITY

OVER WORK21

work21 staat voor (slim)werken in de 21-ste eeuw! Werken in de 21-ste eeuw vraagt niet alleen een flexibele werkhouding, maar ook snel kunnen inspelen op vragen in een steeds complexere omgeving. Dit vraagt veel van medewerkers. Het vergt ook een andere manier van leren. Snel kunnen inspelen op leervragen, alleen leren wat je nodig hebt (kennis en/of vaardigheden) en leren wanneer jou dat uitkomt, zijn aspecten hiervan. Nieuwe digitale middelen en werkvormen ondersteunen dit.

work21 is geen trainingsbureau of leverancier van standaard leermodules. Wij geloven namelijk dat een workshop altijd moet gaan over het werk dat gedaan moet worden en dat is voor elke organisatie anders. Workshops en materiaal moeten daarop aansluiten en dus gevarieerd van aanbod zijn.

 

WORK21 & BLAUD

Adoptie start waar veel implementatietrajecten stoppen. De samenwerking tussen blaud en work21 zorgt ervoor dat onze klanten zich niet laten verleiden door het communiceren van de boodschap “ze moeten het gewoon gaan gebruiken”, maar heeft aandacht voor de mens en hun bijbehorende werkwijzen achter het device. Doelstellingen zijn daarbij het krijgen van handvatten om slim, effectief en ook veilig gebruik te maken van het device. De focus ligt daarbij op ‘What is in it for me’ (focus op de praktische toepassing). Als organisatie haal je zo ook daadwerkelijk rendement uit je investering.

Vraag meer informatie aan

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer

Geïnteresseerd in

Uw bericht

WORK21

Duwboot 20
3991 CD  HOUTEN

M: contact@work21.nl
T: +31 (0) 88 001 83 21

KvK: 30229893
BTW nr.: 818433905