Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Versterk je frontline medewerkers, zet in op digitalisering

Je frontline medewerkers zijn het gezicht van je organisatie. Door hen uit te rusten met de juiste tools en technologieën voor werk, verbeter je niet alleen de werknemerservaring, maar ook de algemene prestaties van je organisatie.


Zebra’s innovatieve hardware en software, gecombineerd met Blaud’s expertise in veilig en mobiel werken, zorgen voor een slimme totaaloplossing die je bedrijfsprocessen optimaliseert én de efficiëntie en prestaties van je medewerkers naar een hoger niveau tilt.

Verbeterde prestaties in veeleisende omstandigheden

Van mobiele scanners tot robuuste tablets en draagbare printers. De innovatieve oplossingen van Zebra maken het werk op de vloer een stuk praktischer en efficiënter voor iedereen. Zelfs in de meest uitdagende omstandigheden klaren je medewerkers voortaan moeiteloos de klus.

Brancheoverstijgende productiviteit en efficiëntie

Of je nu werkt in logistiek, detailhandel, gezondheidszorg of productie. Dankzij de veelzijdigheid, robuustheid en betrouwbare prestaties van Zebra’s geavanceerde mobiele oplossingen, verbeter je de efficiëntie en nauwkeurigheid in elke omgeving.

Totaaloplossing op maat van je organisatie

Zebra biedt een breed scala aan hoogwaardige producten, waaronder mobiele computers en barcodescanners, die voortdurend worden geoptimaliseerd. Met Blaud’s expertise in veilig en mobiel werken, kunnen we deze producten op een slimme en effectieve manier integreren in je bedrijfsomgeving.

Op zoek naar een complete oplossing voor het beheren en beveiligen van je Zebra-apparaten? We bieden een end-to-end service die aansluit bij je specifieke branche- en bedrijfsbehoeften.

Vrijblijvend advies van onze Zebra-specialisten

Kun je wel wat advies gebruiken over welk apparaat het best aansluit bij je specifieke behoeften? Onze Zebra-experts begeleiden je graag naar de beste oplossingen voor je bedrijf en branche, van advies tot implementatie en ondersteuning. Neem vandaag nog contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Relevante Case Studies

case study icon

Case Study

Inspectie SZW: MIA Digipas

Lees Meer
case study icon

Case Study

Gemeente Goeree-Overflakkee: Connect & Go voor uitrol 450 smartphones

Lees Meer
case study icon

Case Study

iSZW: Efficiëntie en wendbaarheid voorop  

Lees Meer