Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Verbeter je werknemerservaring met VMWare

VMWare Workspace ONE biedt toegangscontrole, applicatiebeheer, en multi-platform endpointbeheer in één enkel platform. Workspace ONE is zowel beschikbaar on-premises als in de cloud. Blaud werkt samen met VMWare om geavanceerde beheermogelijkheden te bieden voor de gedecentraliseerde werkplek. Zo zetten we onder meer in op:

Unified Endpoint Management

Centraliseer de beheersystemen van je zakelijke vloot én verminder kosten, verhoog je real-time beveiliging, én faciliteer beheer op afstand voor de diverse use cases binnen je bedrijf.

Virtual Desktops & Apps

Moderniseer traditionele VDI en gepubliceerde apps én lever eenvoud, flexibiliteit, snelheid en schaalbaarheid, door te kiezen voor een gezamenlijk beheerplatform in de multi-cloud.

Werkplekintelligentie

Verzamel en correleer gegevens over je volledige digitale werkomgeving heen om inzichten, analyses en krachtige automatisering van veelvoorkomende IT-taken te bevorderen. Zo verbeter je niet alleen je gebruikerservaring, maar versterk je ook je beveiliging en verlaag je je operationele kosten.

Vereenvoudig Zero Trust Security

Integreer de intrinsieke beveiliging van je apparaten, gebruikers en apps om de implementatie van Zero Trust-toegangsbeheer te vereenvoudigen.

Relevante Case Studies

case study icon

Case Study

Inspectie SZW: MIA Digipas

Lees Meer
case study icon

Case Study

Gemeente Goeree-Overflakkee: Connect & Go voor uitrol 450 smartphones

Lees Meer
case study icon

Case Study

iSZW: Efficiëntie en wendbaarheid voorop  

Lees Meer