Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

SentinelOne

Bescherm je eindpunten nu en in de toekomst

Nu de frequentie en de complexiteit van cyberaanvallen toeneemt, wordt het beveiligen van je onderneming een steeds grotere uitdaging. Zo is Malware, bijvoorbeeld, toegankelijker dan ooit waardoor zelfs ongeschoolde criminelen je bedrijfsinfrastructuur heel wat schade kunnen aandoen.

Begrijpen hoe ransomware je systeem infecteert en zich over je bedrijfsnetwerk verspreidt, is dan ook cruciaal om te voorkomen dat jouw onderneming het volgende slachtoffer wordt. SentinelOne is de perfecte partij binnen cyberbeveiliging.

Blaud is een toonaangevende SentinelOne-partner, actief in heel Europa, en helpt je graag bij de implementatie van deze moderne oplossing in je bedrijfsinfrastructuur. In de moderne werkplek, waar je werknemers locatie- en tijd onafhankelijk willen werken, bieden traditionele antivirus oplossingen onvoldoende bescherming.

Om jouw onderneming te ondersteunen bij de uitrol van een veilige en toekomstbestendige hybride werkplek, ontwikkelde SentinelOne een nieuwe generatie eindpunt beveiligingssoftware die je onderneming te allen tijde beschermt tegen bekende en onbekende dreigingen met behulp van AI en machine learning.

SentinelOne's endpoint detection en response

SentinelOne, aangedreven door machine learning en intelligente automatisering, brengt preventie, detectie en respons samen in één platform. Omwille van de krachtige technologie die het platform aanstuurt, kan SentinelOne zelfs de meest geavanceerde cyberaanvallen in real-time voorspellen én elimineren door haar volledig geautomatiseerde en geïntegreerde respons mogelijkheden. We kunnen wel zeggen dat het alle factoren van cyberveiligheid aanstipt.

Wie de beveiliging van haar bedrijfsinfrastructuur naar het volgende niveau wil tillen, kan intekenen op Singularity XDR. 0. Deze tool biedt beveiligingsteams een gecentraliseerd beveiligingsoverzicht, krachtige analyses en automatische respons mogelijkheden. Kortom, meer mogelijkheden voor detectie, onderzoek en respons.

SentinelOne is de oplossing voor cyberveiligheid

Door dreigingen in real-time te detecteren, kunnen ze onderschept worden nog voor ze schade kunnen toebrengen aan je ecosysteem. SentinelOne maakt gebruik van artificiële intelligentie om dreigingen als Ransomware en Phising tijdig op te sporen om zo de cyberveiligheid van je infrastructuur te verhogen.

Maar ook het proactief opsporen van dreigingen komt je onderneming ten goede. Met proactieve threat-hunting detecteer je aanvallen nog voor ze je bedrijfsnetwerk of -infrastructuur bereiken, een uitdaging waar SentinelOne je graag een handje bij helpt.

Automatische respons

SentinelOne’s geautomatiseerde respons beveiligt jouw infrastructuur tegen een breed scala aan dreigingen. Met deze functie kun je de samenvattingen van dreigingen en activiteiten die zich in het SentinelOne Singularity-platform bevinden ophalen, maar ook eindpunten in quarantaine plaatsen en actie ondernemen om de verspreiding van ransomware te voorkomen. Dit zorgt voor een gemakkelijke manier van cyberveiligheid.

Aanvallen voorkomen met de hulp van AI

Om aanvallen op je eindpunten in real-time te voorkomen, integreert SentinelOne Static AI. Deze integratie zorgt ervoor dat dreigingen onderschept én aangepakt kunnen worden nog voor ze je netwerksysteem aantasten. Het preventiemodel van SentinelOne is efficiënter dan dat van oudere antivirusoplossingen omdat het weinig valse meldingen produceert en zich tegelijkertijd richt op het voorkomen van dreigingen.

Hoe werkt SentinelOne?

Blaud werkt samen met haar klanten aan de uitrol en implementatie van een volledig beheerd eindpunt beveiligingssysteem dat hun bedrijfsnetwerk in real-time controleert op en beschermt tegen dreigingen. Met de AI gestuurde software van SentinelOne is het geen enkel probleem om uw cyberveiligheid te verbeteren. Verder vormt ons toegewijde team van beveiligingsanalisten de eerste verdedigingslinie voor jouw onderneming.

Pre-uitvoering

SentinelOne is een single agent technologie die statische AI inzet als preventief beschermingsmechanisme. Dit mechanisme legt terugkerende scans die een lijst met bekende virussen afgaan aan banden én plaatst zo niet langer een rem op de productiviteit van jouw medewerkers.

Uitvoering

Op de achtergrond volgen SentinelOne’s Behavioural AI-engines alle processen en hun onderlinge relaties, ongeacht hoe lang ze actief zijn. Zo beschermen ze je eindpunten te allen tijde tegen vele types aanvallen. Wanneer ze toch schadelijke activiteiten detecteren, reageren ze onmiddellijk.

Post-uitvoering

SentinelOne’s geautomatiseerde endpoint detection en response beschikt over rijke inzichten die aangewend kunnen worden om dreigingen proactief op te sporen, je netwerk te isoleren en eindpunten automatisch te immuniseren wanneer er toch een nieuwe dreiging zou opduiken. Als kers op de taart zorgt SentinelOne ervoor dat de eindpunten zichzelf herstellen naar hun originele staat.

Relevante Case Studies

case study icon

Case Study

Inspectie SZW: MIA Digipas

Lees Meer
case study icon

Case Study

Gemeente Goeree-Overflakkee: Connect & Go voor uitrol 450 smartphones

Lees Meer
case study icon

Case Study

iSZW: Efficiëntie en wendbaarheid voorop  

Lees Meer