Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Jamf

Dé beheersoplossing voor je Apple-toestellen

Jamf is een toonaangevende Apple Device Management-oplossing die je organisatie uniforme controle geeft over de Mac-computers en iOS-apparaten in haar vloot. Dankzij Jamf kunnen je medewerkers voortaan veilig én efficiënt werken op hun favoriete Apple-toestellen. Lees meer over hoe Blaud je kan helpen bij het optimaal inzetten van Jamf in je onderneming.

Herken je deze MDM-uitdagingen? Dan is Jamf misschien wel dé oplossing

  • Ze hebben weinig grip op bedrijfsgegevens of angst voor beveiligingslekken.
  • De helpdesktickets stapelen zich op, net als de IT-ondersteuningskosten.
  • Ze beschikken niet over een geoptimaliseerd centraal systeem voor het beheer van de Apple-toestellen in hun vloot.

Jamf voor Apple-toestellen

Om zakelijke gebruikers een uitstekende iOS-, iPadOS, macOS- en tvOS-ervaring te bieden, richt Jamf zich al 20 jaar uitsluitend op het beheer van Apple-toestellen. Deze exclusieve focus zorgt ervoor dat Jamf gelijke tred kan houden met nieuwe software-updates en jouw medewerkers de dag van de release nog kunnen genieten van Apple’s nieuwe business features. Met onze expertise, helpen we jou met het optimaal inzetten van Jamf in jouw organisatie.

Blaud wendt haar diepgaande kennis van Jamf en mobiel werken aan om het platform te integreren in jouw omgeving. Onze mobiliteits- en securityspecialisten hielpen organisaties van diverse groottes, actief in uiteenlopende sectoren, reeds bij de inwijding van Jamf-producten. Met advies over de implementatie en ondersteuning bij de ingebruikname, beheren zij hun toestellen voortaan op een eenvoudige, efficiënte en geavanceerde manier.

Optimale bescherming

De hybride werkplek is het nieuwe normaal. En hoewel de voordelen zonneklaar zijn, brengt deze nieuwe realiteit ook uitdagingen met zich mee. Nu medewerkers voortaan veilig én productief willen werken op elk apparaat, elke locatie, en elk tijdstip, is het beschermen van gevoelige bedrijfsgegevens een helse klus. Met de juiste software kan de beveiliging van je moderne werkplek echter kracht bijgezet worden.

Jamf Trusted Access, bijvoorbeeld, zorgt ervoor dat enkel vertrouwde gebruikers en apparaten toegang krijgen tot noodzakelijke bedrijfsgegevens en -applicaties. Zo is je organisatie te allen tijde beschermt tegen dreigingen van buitenaf.

Automatiseer het beheer van je Apple-vloot met Jamf Pro

Het beheer van je mobiele vloot hoeft geen tijdrovende taak te zijn. Met Jamf Pro automatiseer je voortaan de implementatie, het beheer en de beveiliging van de Apple-toestellen – Macs, iPhones, iPads en Apple TV’s – in jouw organisatie.

Om de productiviteit en efficiëntie verder op te krikken, kunnen je medewerkers via de Self Service-omgeving voortaan ook zelf applicaties installeren, software bijwerken en hun apparaat beheren zonder hiervoor een helpdeskticket te moeten openen.

Bescherm je eindpunten met Jamf Protect & Jamf Threat Defense

Een geautoriseerde gebruiker op een geverifieerd apparaat is niet per definitie veilig. Gegevens worden in de moderne werkplek namelijk niet langer in een fysiek datacenter opgeslagen, maar verspreid over diverse clouddiensten die voortdurend het doelwit zijn van cyberaanvallen. Het is dan ook van groot belang om je eindpunten te allen tijde te beschermen tegen moderne dreigingen als malware, ransomware, en phishing.

Een helse klus in een hybride werkplek met een groeiend aantal toestellen, horen we je denken. Met Jamf Protect en Threat Defense helpen we je hier graag een handje bij. Deze bundel zet Apple’s belangrijkste beveiligingsfuncties kracht bij door de naleving van je eindpunten te handhaven en real-time dreigingen te detecteren en verhelpen.

Stroomlijn authenticatie en identiteitsbeheer met Jamf Connect

Met de overstap naar de Cloud, gebruiken je medewerkers steeds meer applicaties waar ze een aparte gebruikersnaam en wachtwoord voor nodig hebben. En als de lijst met paswoorden aandikt, durft er al eens eentje vergeten te worden. Jamf Connect synchroniseert het wachtwoord van je Apple-toestel met je inloggegevens voor de Cloud. Hierbij verleent één identiteit toegang tot alle gegevens en applicaties. Dat zijn minder helpdesktickets én een uitstekende gebruikerservaring, een win-win!

Haal het meeste uit je Apple-toestellen

Heb je Apple-apparaten in je vloot en wil je je IT-team ontzorgen door Jamf als beheersoplossing te implementeren?

Relevante Case Studies

case study icon

Case Study

Inspectie SZW: MIA Digipas

Lees Meer
case study icon

Case Study

Gemeente Goeree-Overflakkee: Connect & Go voor uitrol 450 smartphones

Lees Meer
case study icon

Case Study

iSZW: Efficiëntie en wendbaarheid voorop  

Lees Meer