Icoon Over Ons

Blogs

Managed SIEM: Wat is het én hoe versterkt het cyberveerkracht?

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Ivanti MobileIron

Complete mobile enterprise security.

MobileIron van Ivanti is het meest complete enterprise security platform op de markt met een pure mobile focus. Onafhankelijk én schaalbaar.

Op 8 juni 2022 is MobileIron Cloud hernoemd tot Ivanti Neurons for MDM

Het platform biedt zowel Cloud als On-Premise oplossingen, kortom alles wat jouw organisatie nodig heeft voor de beste mobile security en tegelijkertijd een optimale werkbaarheid.

Sinds 2014 hebben we bij Blaud de Iron Partner-status, het hoogste niveau van technische expertise en marktpenetratie wereldwijd.

Herkenbaar? MobileIron is dé oplossing.

  • Datalekdreiging of geen grip op zakelijke data op mobiele devices.
  • Medewerkers werken met verouderde besturingssystemen of applicaties
  • Veel tijd kwijt aan het handmatig uitrollen van zakelijke smartphones of tablets

Visie en aanpak

Met onze IronPartner status staan wij garant voor het hoogste niveau van technische expertise van MobileIron (nu Ivanti N-MDM). Onze specialisten helpen uiteenlopende organisaties en hardware- en telecompartners in heel Nederland met advies, implementatie en support bij de ingebruikname van MobileIron producten.

Wij beschouwen MobileIron dan ook als één van de beste oplossingen op de markt en we werken graag met dit platform, omdat het staat voor dezelfde waarden als wij: werkbaarheid, veiligheid en optimale samenwerking.

Bij Blaud combineren wij onze diepgaande kennis van het platform met onze ontwikkelingscompetentie en knowhow van talloze mobiliteitsprojecten. Zo halen we keer op keer het beste uit de hoogwaardige MobileIron-technologieën. Projecten voor de realisatie van de digitale werkplek voeren we snel, eenvoudig en veilig uit – rekening houdend met al jouw wensen. En natuurlijk stellen wij jou in staat om je toestellen op een eenvoudige en geavanceerde manier te beheren.

Onze samenwerking met MobileIron

In 2010 werd Blaud een van de eerste Europese partners van MobileIron (nu Ivanti N-MDM) en werkte samen om moderne ondernemingen in staat te stellen informatie te beveiligen en te beheren terwijl ze overstapten naar mobiel en later naar de Cloud. Sinds 2014 hebben we de Iron Partner-status, waarmee MobileIron het hoogste niveau van technische expertise en marktpenetratie wereldwijd voor de oplossing erkent.

Over MobileIron

MobileIron Unified Endpoint Mangement (UEM) is het eerste en meest complete mobile-centric, security platform. Met MobileIron kun je snel en eenvoudig apparaten onboarden en ze draadloos voorzien van alle apps, instellingen en beveiligingsconfiguraties die nodig zijn om elk iOS-, macOS-, Android- en Windows 10-eindpunt op de digitale werkplek te beschermen.

Het MobileIron EMM-platform (nu Ivanti EPMM) geeft jouw organisatie de mogelijkheid om mobile devices, applicaties én content te beveiligen en beheren waarbij de eindgebruiker de vrijheid van device keuze, privacy en een native user experience behoudt.

MobileIron Client

MobileIron Client (nu Ivanti Client), ook bekend als Mobile@Work, is een mobiele app die gebruikers downloaden om hun apparaten te registreren op de UEM-server van het bedrijf. Zodra een apparaat is geregistreerd, downloadt de client de configuratie, apps en andere inhoud van Core en dwingt de applicatie het door IT vastgestelde beveiligingsbeleid af.

MobileIron Sentry

MobileIron Sentry (nu Ivanti Sentry) is het tweede onderdeel van het MobileIron enterprise mobility management platform. Het is een in-line gateway die het verkeer tussen het mobiele apparaat en back-end bedrijfssystemen beheert, versleutelt en beveiligt. Sentry kan worden ingezet als een fysiek hardwareapparaat of als een virtueel apparaat met VMware ESX of Microsoft Hyper-V.

MobileIron Access

Het beschermen van je mobiele en cloud bronnen tegen ongeautoriseerde of kwaadwillende toegang is een van de grootste uitdagingen waarmee organisaties tegenwoordig worden geconfronteerd – en een beveiliging met alleen een wachtwoord is niet langer voldoende. In de huidige mobiele cloud omgeving is de perimeter van het bedrijf echter verdwenen en is bedrijfsinformatie beschikbaar voor gebruikers op verschillende eindpunten, apps, services, netwerken en locaties. In deze dynamische toegangsomgeving hebben organisaties een andere benadering van beveiliging nodig.

MobileIron Access (nu Ivanti Access) biedt Zero sign-on en Multi Factor Authentication (MFA) voor Cloud applicaties.

MobileIron Bridge

Van bedrijven van elke omvang wordt verwacht dat ze Windows 10-endpoints ondersteunen, inclusief mobiele apparaten en desktops. Tot nu toe omvatte pc-beheer een verscheidenheid aan tools om aan al deze vereisten te voldoen. Windows 10 met MobileIron kan beheerders helpen bij het beheren van elk Windows 10-apparaat, inclusief persoonlijke of bedrijfseigen pc’s. De integratie van MobileIron met Windows AutoPilot-beheerders kan de installatie en configuratie van apparaten versnellen, het app-beheer vereenvoudigen en veilige toegang tot bedrijfsbronnen garanderen.

MobileIron Bridge (nu Ivanti Bridge) verenigt mobiele en desktop-bewerkingen voor Windows 10 met behulp van één console en communicatiekanaal. MobileIron biedt een naadloze en productieve gebruikerservaring tijdens de inschrijving van elk Windows 10-apparaat, evenals veilig certificaatbeheer met weinig of geen tussenkomst van de gebruiker.

MobileIron MTD

MobileIron Threat Defense (nu Ivanti Mobile Threat Defense) beschermt en herstelt tegen bekende en onbekende (zero-day) bedreigingen die gericht zijn op de Android- en iOS-apparaten van uw organisatie. MTD biedt de ideale oplossing voor implementatie, detectie en herstel ter verdediging tegen aanvallen die plaatsvinden op apparaat-, netwerk- en applicatieniveau.

Dit om organisaties te beschermen tegen één van de belangrijkste cybersecurity-dreigingen van dit moment. MobileIron Threat Defense (MTD) biedt nu look-up mogelijkheden in een phishing URL-database zowel on-device als cloud-based. Hiermee kunnen phishing-aanvallen worden herkend en tegengegaan via alle mobiele dreigingsvectoren, zoals SMS, instant messages, social media en andere zakelijke communicatievormen naast e-mail. Kortom; MobileIron heeft op vele problemen het antwoord.

Relevante Case Studies

case study icon

Case Study

Inspectie SZW: MIA Digipas

Lees Meer
case study icon

Case Study

Gemeente Goeree-Overflakkee: Connect & Go voor uitrol 450 smartphones

Lees Meer
case study icon

Case Study

iSZW: Efficiëntie en wendbaarheid voorop  

Lees Meer