Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Google MDM

MDM van Google Workspaces

De producten van Google staan al jaren bekend om hun gebruiksvriendelijkheid en eenvoud. Een ervan is MDM van Google Workspaces. Dat ondersteunt een groot aantal besturingssystemen zoals Android, iOS, Windows, MacOS en ChromeOS. Met name door de groei van het gebruik van Chromebooks stappen steeds meer organisaties MDM-oplossing van Google Workspaces.

Visie en aanpak

Voor organisaties die volledig werken in de Cloud, levert Google Workspaces een relatief gunstig geprijsde oplossing. Steeds meer Nederlandse bedrijven en organisaties, met name in het onderwijs en de zorg, maken daarom gebruik van een volledige Google Workspaces omgeving.

In het Cloudportaal van Google zit ook een MDM-oplossing die geschikt is om smartphones, tablets, laptops en smartwatches van verschillende populaire besturingssystemen te managen valt, die bij uitstek geschikt om Chromebooks en gerelateerde devices goed te beheren en beveiligen.

Waarom MDM van Google Workspaces

Google MDM is als opzichzelfstaande oplossing te krijgen. Dit gebeurt voornamelijk bij organisaties die een grote hoeveelheid Chromebooks uitgeven. De MDM-oplossing van Google is bij uitstek geschikt om deze apparaten goed te beheren en beveiligen.

De compatibiliteit van de hardware en het OS bieden verschillende voordelen zoals betrouwbaarheid, snelheid, verhoogde beveiliging en extra features. Daarnaast is de MDM-oplossing van Google zeer sterk in het beheren en beveiligen van Android devices. Maar ook iOS, MacOS en Windows vallen te beheren binnen dit product.

Meer weten over MDM van Google Workspaces? Neem contact met ons op. We helpen je graag!

Relevante Case Studies

case study icon

Case Study

Inspectie SZW: MIA Digipas

Lees Meer
case study icon

Case Study

Gemeente Goeree-Overflakkee: Connect & Go voor uitrol 450 smartphones

Lees Meer
case study icon

Case Study

iSZW: Efficiëntie en wendbaarheid voorop  

Lees Meer