Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

BlackBerry

BlackBerry bood als eerste in de wereld het beheren en beveiligen van smartphones aan. Vandaag staat BlackBerry UEM bekend als cybersecurityspecialist met een uitmuntend Mobile Device Management (MDM).

Bij Blaud werken we graag met BlackBerry, omdat het een krachtige én veilige oplossing is voor jouw MDM.

Herkenbaar?

  • Groot risico op imago- en financiële schade bij datalek.
  • Verschillende zakelijke werkomgevingen op andere apparaten.
  • Veel verschillende (privé) devices met zakelijke data.

Visie

Veel traditionele Unified Endpoint Management platformen beheren je complete toestel. BlackBerry heeft een technologie ontwikkeld waarbij ze veilig alle bedrijfsapplicaties uniform beschikbaar stellen op ieder willekeurig apparaat binnen een werkcontainer.

Dit betekent dat alleen de container beveiligd en beheerd wordt. Met als resultaat dat de rest van het toestel volledig privé gebruikt kan worden.

Aanpak

De BlackBerry UEM Spark Suite bestaat uit verschillende componenten om jouw organisatie veilig mobiel te laten werken.

Mobile Device Management (MDM), Mobile Application Management (MAM), Mobile Content Management (MCM), Identity en Access Management, Mobile Threat Defense (MTD) en diverse securityoplossingen. Vooral bij BYOD (Bring Your Own Device) of CYOD (Choose Your Own Device) is BlackBerry een populaire oplossing.

Samenwerking tussen Blaud en BlackBerry UEM

Sinds 2003 werken wij bij Blaud samen met BlackBerry. Dit begon destijds met de uitgifte van de eerste zakelijke BlackBerry smartphones inclusief BES-server voor het management. Na verloop van tijd verdween de populariteit van de smartphone en focuste BlackBerry zich volledig op haar specialisme als cybersecurityspecialist.

BlackBerry UEM zorgt ervoor dat het bedrijfsgedeelte van het toestel volledig is losgekoppeld van het privé gedeelte. Door het hoge veiligheidsniveau van de container zijn de bedrijfsapplicaties volledig veilig.

Niet voor niets hebben we een langdurig partnership met BlackBerry. Wij vinden hun oplossingen ijzersterk. Voor organisaties die een BYOD- of CYOD-beleid voeren is BlackBerry vaak een goede en veilige oplossing. Wil je hier meer over weten? We helpen we je graag!

Relevante Case Studies

case study icon

Case Study

Inspectie SZW: MIA Digipas

Lees Meer
case study icon

Case Study

Gemeente Goeree-Overflakkee: Connect & Go voor uitrol 450 smartphones

Lees Meer
case study icon

Case Study

iSZW: Efficiëntie en wendbaarheid voorop  

Lees Meer