Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Absolute Secure Access Platform

Absolute Security’s software-oplossingen zijn gericht op het verbeteren van je algehele prestaties, zichtbaarheid en beveiliging. Organisaties kunnen hun medewerkers uitrusten met de beste technologie en toepassingen, maar als hun netwerkverbinding traag is of wegvalt, heeft dit een negatieve invloed op de efficiëntie en productiviteit. Dit zal leiden tot hogere operationele kosten. Blaud werkt met Absolute-technologieën om netwerkverbindingen te beveiligen en optimaliseren. Hierdoor zijn kritieke applicaties altijd toegankelijk. 

Enterprise VPN

Absolute Security is de enige oplossing voor externe toegang die gepatenteerde technologieën aanwendt om je netwerkverbinding te stabiliseren en optimaliseren. Enterprise VPN is speciaal ontworpen om connectiviteit te garanderen in de hedendaagse gedecentraliseerde en mobiele werkplek.

Zero Trust Network Access

ZTNA is een intelligente manier om veilige toegang op afstand te bieden, gebruikers te beschermen tegen risicovolle inhoud én bedrijfsmiddelen te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang.

Experience Monitoring

Verkrijg uitgebreide inzichten in hybride werknemers, weergegeven in real-time dashboards. Ontdek problemen, identificeer kansen en onderneem actie om je werknemerservaring te verbeteren.

Relevante Case Studies

case study icon

Case Study

Inspectie SZW: MIA Digipas

Lees Meer
case study icon

Case Study

Gemeente Goeree-Overflakkee: Connect & Go voor uitrol 450 smartphones

Lees Meer
case study icon

Case Study

iSZW: Efficiëntie en wendbaarheid voorop  

Lees Meer