Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Threat Protection Engagement

Verbeter je beveiligingspositie met onze Threat Protection Engagement

Ontdek hoe je de volgende generatie Microsoft-beveiligingstools kunt inzetten in je organisatie.

Weet je met hoeveel phishing-aanvallen je organisatie het afgelopen jaar te maken kreeg? Gebruiken je medewerkers wel het juiste wachtwoord-protocol? En worden er gaandeweg geen persoonlijke gegevens gelekt? Kortom, is de cloudomgeving van jouw organisatie wel zo veilig als je denkt?

Vandaag de dag moeten organisaties met beperkte middelen een groeiende hoeveelheid aan bedrijfsgegevens en dreigingsmeldingen beheren in vaak erg kwetsbare legacysystemen. Teken in op onze Threat Protection Engagement Workshop en laat je adviseren over hoe je je algemene beveiligingsdoelstellingen kunt bereiken door huidige en reële dreigingen in kaart te brengen.

We helpen je bij het ontwikkelen van een strategisch plan bestaande uit aanbevelingen op maat van je organisatie. Daarnaast brengen we de zwakke plekken van je beveiligingsstrategie in kaart en helpen we je een handje bij het verbeteren van je lange termijn beveiligingsstrategie.

security balls with green ball in the middle

Waarom je wil deelnemen

Gezien de groeiende frequentie en complexiteit van identiteiten, gegevens, applicaties, apparaten en infrastructuur is het van belang om te allen tijde te weten hoe veilig je organisatie is en hoe je toekomstige dreigingen kunt beperken en voorkomen. Deelname aan deze engagement resulteert in:

 • Het identificeren van actuele, doorlopende beveiligingsrisico’s en kwetsbaarheden in je zakelijke omgeving.
 • Het uittekenen van concrete vervolgstappen gebaseerd op je specifieke behoeften en doelstellingen.
 • Het documenteren van je beveiligingsstrategie ten behoeve van de belangrijkste betrokken stakeholders.
 • Het verkrijgen van een beter overzicht van hoe je je beveiligingstraject met de nieuwste Microsoft-beveiligingstools kunt versnellen.

Wat je mag verwachten

Tijdens deze workshop werken we samen aan het aanscherpen van je beveiligingsstrategie. We helpen je beter te begrijpen hoe je prioriteiten kunt stellen en potentiële aanvallen kunt reduceren door middel van: 

 • Een analyse van je cyberrisico’s.
 • Aanbevelingen die onmiddellijk kunnen worden geïmplementeerd om de gevonden dreigingen en kwetsbaarheden te verminderen.
 • Inzicht in de kwetsbaarheden in je Microsoft 365 on-premises en cloudomgevingen om kwetsbaarheden en misconfiguraties beter te begrijpen, te prioriteren en aan te pakken.
 • Aanbevelingen voor de lange termijn, inclusief belangrijke acties en vervolgstappen.

Doelstellingen van het Threat Protection Engagement

 • Evalueren van je beveiligingsdoelstellingen en -acties.
 • Identificeren van dreigingen en kwetsbaarheden in je bedrijfsomgeving.
 • In kaart brengen van geïdentificeerde dreigingen en kwetsbaarheden en het leveren van aanbevelingen.
 • Ontwikkelen van gezamenlijke plannen en vervolgstappen.

Contacteer Ons

Ontdek waar de zwakke schakels van je bedrijfsomgevingen zich bevinden en ontvang aanbevelingen van onze Microsoft-experts om je beveiligingsstrategie aan te scherpen.