Nieuwe website

Begin juni gaan we live met een compleet vernieuwde website.

'Pure-play security-leverancier'

Check Point

BLAUD is specialist in het mobile security portfolio van Check Point. Beide bedrijven combineren hun jarenlange IT Security en Enterprise Mobility ervaring om bedrijven en overheidsorganisaties te beschermen. De producten en diensten die BLAUD levert zijn Sandblast Mobile en Capsule Workspace.

 

Mobile security portfolio

Sandblast Mobile biedt een compleet platform voor het afweren van mobiele bedreigingen. Denk hierbij aan malicious apps, Man-in-the-Middle attacks, configuratieveranderingen en OS vulnerabilities. Bovendien levert het platform real-time informatie over bedreigingen. Daarnaast is het eenvoudig uit te breiden naar de bestaande beveiliging- en mobiliteitsinfrastructuren. De oplossing integreert naadloos met alle Unified Endpoint Management producten.

Capsule Workspace creëert een encrypted container op een apparaat. Deze container zorgt ervoor dat de business applicaties en documenten afgeschermd worden. Hierdoor krijgen gebruikers op een veilige manier toegang tot de bedrijfsapplicaties.

 

Over Check Point

Check Point Software Technologies Ltd is de grootste pure-play security leverancier wereldwijd. Ze bieden toonaangevende oplossingen en beschermt haar klanten tegen cyberaanvallen. Met als resultaat een ongeëvenaarde vangst ratio van malware en andere soorten aanvallen. Check Point biedt een complete security-architectuur met zeer uitgebreide en intuïtieve beheersoplossingen. Deze oplossingen beschermen de netwerken tot en met de mobiele toestellen van bedrijven. Op deze manier beschermen ze meer dan 100.000 organisaties van elke omvang. Bij Check Point beveiligen ze de toekomst.

Klinkt goed,
Vertel me meer!
Bel me terug voor meer informatie.