Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

The EMEA

The Enterprise Mobility Expert Alliance

Blaud is een van de ‘founding members’ van de Enterprise Mobility Expert Alliance. Samen met vijf toonaangevende bedrijven uit verschillende Europese landen bundelen wij sinds 2018 actief onze kennis en kracht om onze klanten nog beter te bedienen.

Met EBF (Duitsland)Mobco (België)Nomasis (Zwitserland)CWSI (Ierland)Adjungo (Frankrijk) zijn wij actief in eigen land én in het Verendigd Koninkrijk en Luxemburg. Zo bedienen wij een groot deel van West-Europa met onze kennis over moderne werkplekken, endpoint management, (mobile) security en app development.

Voordelen

  • Een grote (virtuele) kennisorganisatie direct tot uw beschikking.
  • Early Warning Information Network: wij testen en informeren voordat het te laat is.
  • Alle relevante endpoint management en security producten verpakt in een 24×7 support model.
  • Toegang tot actuele kennis via The EMEA academy.
The EMEA logo

Wereldniveau

De EMEA is een Europese eenheid die écht werkt! Op CxO level vindt wekelijks interactie tussen de EMEA leden plaats, van product management tot gezamenlijke technische invulling van klantvragen. Daarmee zijn wij op wereldniveau de grootste specialist in (mobile) security en management van smartphones, tablets, laptops, smart devices en apps.

EMEA rapport aanvragen

In het snel evoluerende mobiele technologielandschap is het van belang om op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen. The EMEA doet onderzoek en deelt de uitkomsten graag met je! 

Benieuwd naar het onderzoek van The EMEA? Vraag deze nu aan en ontvang meer dan 40 pagina’s aan unieke informatie.