Tele2 mobile device management powered by BLAUD

OVER TELE2

Tele2 Nederland B.V. is één van de grootste communicatie-bedrijven in Nederland. Het bedrijf biedt zowel de consumenten-, de zakelijke als de wholesale markt een compleet pakket van communicatiediensten. Tele2 biedt vaste- en mobiele spraak-, data-, internet- tv- en ICT-diensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën. Momenteel breidt Tele2 haar landelijke, ultra-snelle glasvezelnetwerk uit met een eigen 4G mobiel netwerk. Tele2-klanten profiteren van gebruiksvriendelijke en betaalbare diensten van topkwaliteit.

Zo biedt Tele2, voor bedrijven die hoge eisen stellen aan de beschikbaarheid van hun centrale telefonie-oplossing Hosted Voice diensten, middels een telefooncentrale in de cloud.

Via haar eigen datacenters levert Tele2 zowel shared- als dedicated hosting oplossingen voor bedrijven die hoge eisen stellen aan bedrijfskritische applicaties, zonder belast te worden met hoge infra-kosten.

Middels uitbreiding van haar eigen 4G Netwerk biedt Tele2 tevens vast-mobiel integratie aan, waarbij mobiele telefoons deel gaan uitmaken van de vaste bedrijfscommunicatie omgeving.

En via haar Machine to Machine oplossingen, levert Tele2 haar klanten een betrouwbare oplossing voor het versturen/ontvangen van detail-informatie tussen machines, apparaten, voertuigen en systemen.

Als uitbreiding op haar portefeuille biedt Tele2 tevens hoogwaardige oplossingen via strategische partnerships op het gebied van bijv. netwerk monitoring, IP TV, MS Lync en Mobile Device Management

Het kundig advies, zoals geboden door BLAUD, op het gebied van Mobile Device Management, waarbij oplossingen en diensten geleverd worden aan de zakelijke markt van Tele2, variërend van advies, installatie, licenties tot het dagelijks beheer, sluit nauw aan bij de professionele manier hoe Tele2 haar mobiele klanten bedient.

Vraag meer informatie aan

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer

Geïnteresseerd in

Uw bericht

TELE2

Wisselwerking 58
1112 XS  DIEMEN

Telefoon: +31(0)2 0750 1000

W: www.tele2.nl