Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Technology Talks

Welkom op de Technology Talks-pagina van Blaud. In onderstaande video’s duiken onze experts in de wereld van technologie en cybersecurity, waarbij ze verschillende aspecten van deze snel veranderende industrieën verkennen. 

Onze meest recente Technology Talks

Tech Talks Icoon

Technology Talks

Onze grondige kijk op de toekomst van technologie en inzichten in de moderne wereld van werk.

Technology Talks

Ontdek de Software Bills of Materials

In deze Technology Talks zoomen Blaud's Bastiaan Boerkamp en Thierry Lammers in op wat een SBOM precies is en hoe het gebruik ervan je beveiligingsstrategie kan aansterken.

Technology Talks

Cyberbewustzijn: Navigeren door het dreigingslandschap 

Cyber security is een complex gegeven. In onze gloednieuwe Technology Talks helpen Dutch Country Lead, Thierry Lammers, en COO, Des Ryan, je navigeren door het snel veranderende dreigingslandschap.

Technology Talks

Ontdek Connect & Go

Grote hoeveelheden nieuwe apparaten uitrollen is voortaan een fluitje van een cent met Connect & Go van Blaud. CEO Thierry Lammers en Sales Director Jesper Schmidt vertellen je er graag meer over.

Technology Talks

Wat is DORA?

Wat is DORA en hoe kun je je best voorbereiden op deze nieuwe wet- en regelgeving? Client Solutions Director Paul Conaty vertelt er je meer over in onze gloednieuwe Technology Talks.

Technology Talks

Compliance in het IT-landschap 

Compliant zijn en blijven in het tijdperk van hybride werken kan een behoorlijke uitdaging zijn. Om je op weg te helpen, zoomen CWSI’s Client Solutions Director, Paul Conaty, en Blaud CEO, Thierry Lammers, in op enkele van de meest voorkomende vragen rondom dit topic. Zo gaan ze dieper in op welke regelgeving organisaties moeten naleven om echt compliant te zijn, wie er verantwoordelijk is voor compliance en hoe de toename in mobiel werken het moeilijker heeft gemaakt om compliance na te streven in het IT-landschap.

Technology Talks

Apple for Enterprise 2023

Ontdek samen met Client Solutions Director, Björn Kemps, de boeiende Apple-updates onthuld tijdens de tech gigant’s jaarlijkse WWDC-event. Tune in voor een overzicht van de belangrijkste zakelijke nieuwigheden op het gebied van hardware, software en MDM.

Technology Talks

Wat is Enterprise Application Management?

Tijdens deze 25 minuten durende sessie duiken CWSI's Thierry Lammers en Paul Conaty in de verschillende fasen van app-ontwikkeling, het verschil tussen consumer en enterprise apps en de groeiende behoefte aan applicatiebeheer buiten app-ontwikkelaars om.

Technology Talks

Managed Security Services

In deze Technology Talks zoomt CWSI’s CTO, Mark Mitchell, in op de zakelijke voordelen van een Managed Security Service. Tune in!

Technology Talks

De IT-vaardigheidskloof overbruggen 

De IT-vaardigheidskloof groeit gestaag, voornamelijk omdat maar liefst 95% van de werkgevers moeite heeft met het vinden van technisch talent. Hierdoor worden ze geconfronteerd met aanzienlijke uitdagingen. Ontdek samen met Wouter Troost enkele van de meest voorkomende uitdagingen op het gebied van mobiel beheer én krijg tips en tricks over hoe je deze uitdagingen aan banden kunt leggen.

Technology Talks

Application Threats

Het verbieden van onveilige applicaties op overheidstelefoons beheerst de media. CWSI’s COO, Des Ryan, zoomt in op waarom er een groeiende bezorgdheid heerst over de installatie van dergelijke applicaties op zakelijke apparaten. Tune in!

Technology Talks

Microsoft Digital Defence Report

In deze Technology Talks neemt CWSI’s Des Ryan je mee door de belangrijkste bevindingen van het Microsoft Digital Defence report. Tune in en ontdek welke zwakke plekken in je beveiliging kunnen leiden tot cyberincidenten, waaronder ransomware-aanvallen.

Technology Talks

Microsoft Copilot For Security

In deze Technology Talks vertelt CWSI’s Des Ryan je meer over de mogelijkheden én zakelijke impact van Microsoft Copilot for Security.