Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Workplace

Beter voor je medewerkers, efficiënter voor je bedrijf.

Flexibiliteit en voorspelbaarheid. De pijlers van de moderne werkplek. Met Workplace ondersteunen we jouw onderneming bij het uitrollen van een toekomstbestendige en flexibele werkplek voor een vaste prijs per medewerker per maand.

Een efficiënte oplossing om de hele levenscyclus van je werkplek te beheren? Check! Vraag vandaag nog je gratis demosessie aan!

Voornaamste uitdagingen

Onze oplossing

 

Workplace voor je medewerkers

Wanneer je medewerkers op hun eigen manier kunnen werken, met de tools waar ze vertrouwd mee zijn, motiveer je hen om hun beste werk af te leveren. Met Workplace helpen we je graag een handje bij het aanbieden van een uitstekende werknemerservaring.

Via onze intern-ontwikkelde oplossing kunnen je medewerkers voortaan zelf hun favoriete werkplektools bestellen, beheren en herstellen. Vraag vandaag nog je gratis demosessie aan om te ontdekken wat Workplace in petto heeft voor je werknemers.

 

Workplace voor IT

Wanneer de wereld van werk niet langer gebonden is aan een bepaalde plaats of tijdstip, is er behoefte aan moderne tools voor beheer en configuratie. Ontdek nu hoe Workplace jouw bedrijf kan ondersteunen bij het beheer van de moderne werkplek, van de aanschaf en configuratie van nieuwe toestellen, tot ondersteuning van je eindgebruikers. Dit betekent meer tijd en resources om je toe te leggen op structurele en tactische IT!

 

Workplaces voor andere stakeholders

Workplace voor fleet managers

Nu het aantal beschikbare toestellen per werknemer in je onderneming blijft groeien, is het beheer ervan niet alleen erg tijdrovend, maar het wordt ook steeds moeilijker om de controle te bewaren in Excel. Workplace helpt je de controle te herwinnen door je waardevolle inzichten te verschaffen en je beheerprocessen te stroomlijnen. Vraag vandaag nog naar je gratis demosessie en ontdek hoe Workplace de efficiëntie, controle én productiviteit in je onderneming verhoogt.

 

Workplace voor inkopers

Diverse rollen, uiteenlopende behoeften en eisen wanneer het op technologie aankomt. In de moderne werkplek maakt standaardisatie als het ware plaats voor keuzevrijheid. Een positieve ontwikkeling voor je bedrijf én werknemers, want wie werkt met de tools waar hij vertrouwd mee is, is efficiënter en productiever. Met Workplace ondersteunen we je bij het aanbieden van de beste tools voor werk én dit voor een vaste prijs per medewerker per maand. Benieuwd hoe we je werknemerservaring kracht bijzetten? We vertellen je er graag alles over tijdens één van onze gratis demosessies.

 

Workplace voor HR

Nu de strijd om talent harder woedt dan ooit tevoren, begint het succesvol opereren in de hedendaagse arbeidsmarkt bij het omarmen van flexibiliteit in de werkplek. Met Workplace helpen we je een aantrekkelijke en flexibele arbeidsvoorwaarden aan te bieden tegen een voorspelbare maandelijkse kost.Benieuwd naar wat onze state-of-the-art oplossing het nieuwe wapen in de strijd om talent maakt? Reserveer dan vandaag nog je gratis demo.

 

Workplace voor Security

In de moderne werkplek willen je werknemers altijd, overal en op elk apparaat veilig kunnen werken. Een ware uitdaging voor je securityteams, maar eentje die Workplace hen graag helpt tackelen. Benieuwd hoe? We vertellen je tijdens één van onze gratis demosessies graag meer over hoe Workplace de uitrol van jouw veilige, hybride werkplek ondersteunt. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je met één klik de volledige controle over je vloot kunt herwinnen.

 

Workplace voor C-Level

Je medewerkers wensen flexibiliteit. Je onderneming voorspelbaarheid en efficiëntie. Boek je gratis demonstratie en ontdek hoe Workplace je onderneming ondersteunt bij de realisatie van een flexibele en duurzame moderne werkplek tegen een voorspelbare maandelijkse prijs.

Download HIER onze gids voor de moderne werkplek, geschreven door ons team van experts, voor een overzicht van de belangrijkste thema’s en principes van hybride werken.

 

Resources

Icoon Over Ons

Blogs

Het belang van employee choice in de moderne werkplek

Lees Meer
Icoon Over Ons

Blogs

Welkom bij de werkplek van de toekomst

Het potentieel van je hybride werkplek optimaal benutten? Met volgende tips rol je eenvoudigweg een toekomstbestendige hybride werkplek uit!

Lees Meer
Icoon Whitepaper

White Papers

De weg naar een toekomstbestendige moderne werkplek

Download je gratis exemplaar van onze Threat Hunting ABC's om opgewassen te zijn tegen zelfs de meest onverwachte dreigingen!

Lees Meer