Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Professional Services

We bieden onze klanten een brede waaier aan diensten die het hele spectrum van cybersecurity bestrijken. Of organisaties nu de beveiliging van hun publieke cloud willen aanscherpen, de risico’s van een ontoereikende beveiligingsstrategie willen begrijpen, of naadloze productiviteit en veiligheid willen nastreven op al hun zakelijke apparaten; wij beschikken over de expertise en tools om hun beveiligingsstrategie aan te scherpen.

Hoe we kunnen helpen

Cyberinnovatie

We zijn engineers in hart en nieren. Innovatie is ons speerpunt. Of het nu gaat om het verkennen van opkomende technologieën, het optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen of het ontwikkelen van een SaaS-platform om endpoints te beveiligen, wij waarborgen jouw cybersecurity.

Professioneel advies

We zijn experts in Cyber Security Strategy. We bieden onze klanten een kader om de risico’s van cyberbeveiliging te begrijpen, te meten en te beperken. We loodsen hen als het ware door het steeds veranderende dreigingslandschap met state-of-the-art beveiligingsproducten en -diensten.

Security Architecture

Ons team van consultants staat bekend voor hun uitmuntendheid. Ze weten als geen ander hoe ze beveiligingsoplossingen moeten ontwerpen die veilig, maar toch operationeel beheersbaar zijn. Kortom, ze kennen technologie én weten wat werkt.

Deployment Services

In alle regio’s waar we actief zijn beschikken we over een team van hoogopgeleide experts. Gedreven door uitmuntendheid, leveren onze technici en projectmanagementteams geweldige resultaten bij de implementatie van cyberbeveiligingsoplossingen.

Secure Application Development

Ons team van software developers ontwerpt en ontwikkelt applicaties voor enkele van de meest beveiligingsbewuste organisaties ter wereld. Wil je organisatie inzetten op de ontwikkeling van veilige applicaties of applicaties voor beveiligingsdoeleinden, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Methodologie projectmanagement

Blaud hanteert de Price2-methodologie bij het opleveren van al haar projecten. Prince2 is erkend door de industrie en biedt een gestructureerde aanpak voor projectmanagement. Ons raamwerk voor projectoplevering valt uiteen in vijf fases: projectinitiatie, ontwerp, configuratie & test, productie go live, overdracht aan in life support. In elke fase zijn er duidelijke deliverables en criteria die we hanteren om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van onze diensten de verwachtingen van je organisatie overtreft. Elk van deze projectfasen wordt beheerd door ons gecertificeerd projectmanagementteam dat instaat voor een continue communicatiestroom om duidelijke verwachtingen te stellen, risico’s vroegtijdig te identificeren en de naleving van vooropgestelde tijdlijnen te garanderen.

Lees meer over onze professionele diensten, boek vandaag nog een vrijblijvend adviesgesprek in

Resources

Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
Icoon Whitepaper

White Papers

Apple for Enterprise 2024

Lees Meer
Icoon Over Ons

Blogs

Ontdek de kracht van een managed CSOC

Lees Meer