Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

MDM en MTD support

Wil je zelf proactief beheer doen op je Unified Endpoint Management omgeving en alleen gebruik maken van Blaud bij incidenten of complexe vragen? Dan is ons Helpdesk & Support contract iets voor jou. 

Blaud lost alle problemen op of beantwoordt alle vragen over je Unified Endpoint Management omgeving.

Onze visie en aanpak

Met ons Helpdesk & Support contract heb je de garantie dat we direct voor je klaar staan. Dit betekent dat we passende service niveau’s met je afspreken en dat je een direct nummer hebt naar onze consultants.

“Geen zit de stekker erin vragen”

De Blaud Helpdesk is namelijk Skilled; dit betekent dat de desk bemand wordt door onze Unified Endpoint Management consultants. Dit zijn dezelfde consultants die complexe Unified Endpoint Management installaties doen. Hierdoor garanderen wij dat we problemen direct hands-on oppakken, dit scheelt tijd en geld.

Verder betaal je binnen dit contract alleen de daadwerkelijke uren die wij aan jouw probleem besteden. Dit contract geeft je de mogelijkheid om zelf het gehele beheer te doen en Blaud alleen in te schakelen bij complexe problemen. Hierdoor heb je voor een kleine maandelijkse investering de garantie dat wij voor je klaar staan. Wij helpen je graag.

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe we je IT-team kunnen ondersteunen

Resources

Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
Icoon Whitepaper

White Papers

Apple for Enterprise 2024

Lees Meer
Icoon Over Ons

Blogs

Ontdek de kracht van een managed CSOC

Lees Meer