Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Managed Services

De voortdurende ontwikkeling van de mobiele werkplek gaat in rap tempo. Dit levert een hoge werkdruk op voor jouw ICT organisatie.  De regelmatige updates van besturingssystemen, beheerplatforms en applicaties moeten continu worden bijgehouden om de stabiliteit en veiligheid op de smartphones, tablets en PC’s te garanderen. Dit vergt veel kennis en ervaring.

Met onze Managed Services zorg je ervoor dat jouw ICT omgeving altijd up-to-date is met alle ondersteunde Endpoint Management producten, OS-builds en beveiligingsverbeteringen. Zo is jouw organisatie altijd veilig en beheerd en hou jij tijd over voor de core-business.

Herkenbaar?

  • Jouw IT-afdeling heeft onvoldoende tijd voor updates OS, Apps en beheerplatforms.
  • Er worden veel verschillende devices en OS gebruikt in jouw organisatie.
  • Je wilt een hoogwaardige beveiliging en altijd up-to-date ondersteuning.

Onze visie en aanpak

Met onze MDM Managed Services is jouw onderneming altijd up-to-date met alle ondersteunde MEM-producten, OS-builds en beveiligingsverbeteringen, terwijl de levering van deze services wordt beheerd op SLA gebaseerde operationele taakniveaus.

Wij nemen alle aspecten van het dagelijkse beheer van jouw Unified Endpoint Management oplossing op inclusief incidentbeheer, gebruikersbeheer, configuratiewijzigingen, applicatiebeheer, functie-updates, rapportage(s) en healthchecks.

Academic Medical Center (AMC)

Voor hun Mobile Device Management (MDM) maken ze gebruik van de consultancy diensten en support van Blaud voor Mobileiron. Het goed beheren en beveiligen van apparaten is in de zorgsector cruciaal. Benieuwd hoe we dit hebben aangepakt voor het AMC? We vertellen het je graag.

Bekijk de case

Waarom Managed Services van Blaud

Wij als Blaud zijn ACN (Apple consultants Netwerk) Samsung KNOX, MobileIron, Microsoft Endpoint Manager en Lookout gecertificeerd én toppartner. Met het grootste MDM-consultants team van Nederland ben je gegarandeerd vrij van zorgen en staat er altijd een deskundige voor jouw organisatie klaar.

De voordelen:

  • Geen (extra) belasting op jouw IT-afdeling
  • Op maat gemaakte Managed Services per organisatie
  • Maak jouw team vrij om zich te concentreren op innovatie
  • Verlaag de kosten van mobiliteitsmanagement
  • Garandeer servicekwaliteit
  • Verbeter governance en compliance
  • Blijf op de hoogte van platforminnovatie

Strategie sessie

Met een specialistisch advies beginnen aan jouw MDM, App Development of Digital Strategy? Schrijf je in voor een strategie sessie.

Resources

Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
Icoon Whitepaper

White Papers

Apple for Enterprise 2024

Lees Meer
Icoon Over Ons

Blogs

Ontdek de kracht van een managed CSOC

Lees Meer