Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Managed Security Services

Nu het aantal cyberaanvallen toeneemt, wordt het voor je organisatie steeds complexer om ze het hoofd te bieden.

Bij Blaud staan we met onze Managed Security Service in voor de proactieve monitoring van jouw IT-infrastructuur. Onze experts zijn 24/7 actief om dreigingen te detecteren, rapporteren en elimineren. Zo kun jij je met een gerust hart toeleggen op je core business.

24/7 monitoring van je IT-infrastructuur

Cyberaanvallen komen steeds vaker voor en worden alsmaar geavanceerder. IT-beveiliging wordt dan ook belangrijker, ongeacht de sector waarin je actief bent. Om je gegevens veilig te stellen, is het belangrijk om dreigingen proactief op te sporen en snel te reageren om zo de mogelijke gevolgen voor je organisatie te beperken. Hierbij is het cruciaal om de juiste processen en technologieën te implementeren, ondersteund door een team van hoogopgeleide beveiligingsexperts.

Realistisch gezien heeft niet iedere organisatie de kennis en mankracht om zelf hun beveiliging up-to-date te houden. In samenwerking met Chorus bieden we een geavanceerde beveiligingsservice, geleverd via een 24x7x365 Cyber Security Operations Center (CSOC) en ondersteund door Microsoft’s cloud-native MXDR- en SIEM/SOAR-technologieën, Microsoft 365 Defender en Microsoft Sentinel.

Proactief op zoek naar afwijkend gedrag

Dankzij Microsoft’s geavanceerde beveiligingssoftware kunnen organisaties dreigingen actief voorkomen, opsporen en neutraliseren. De software helpt hen als het ware om hun endpoints en netwerktrafiek in het oog te houden en genereert logs en waarschuwingen.

Toch zijn technologische oplossingen slechts één onderdeel van een goede cyberbeveiliging. Niet alle datapunten geven namelijk meteen een indicatie van een succesvolle cyberaanval. Een combinatie van technologische oplossingen en een sterke set van processen is de sleutel tot succes. En zo werden Cyber Security Operation Centers in het leven geroepen.

Zelf een CSOC bouwen behoort voor vele organisaties niet tot de mogelijkheden. Het ontbreekt hen vaak aan expertise, tijd en kosten om het op te zetten en te onderhouden. Het uitbesteden van je CSOC kan in dit geval zeer waardevol zijn.

In samenwerking met Chorus bieden we een flexibele beveiligingsservice aan – afgestemd op je beveiligingseisen en interne mogelijkheden – om je omgeving in het oog te houden en correct te reageren op eventuele dreigingen. Momenteel bieden we volgende formules aan:

  • MDR Endpoints: Geavanceerde dreigingsdetectie en restricties om al je eindpunten te beschermen (Defender for Endpoints & Sentinel).

Lees Meer

  • MXDR Advanced: Uitgebreide dreigingsdetectie en restricties over je Microsoft E5 Security tools (Defender-stack en Sentinel).

Lees Meer

  • MXDR Premium: Uitgebreide dreigingsdetectie en restricties over je volledige omgeving (Defender-stack, Sentinel, logbestanden van derden, enzovoort).

Lees Meer

Hoe gaan we te werk?

De managed security services worden geleverd via een 24x7x365 Cyber Security Operations Center en zijn erop gericht om jouw organisatie te beschermen in het snel veranderende dreigingslandschap. Door middel van een hooggekwalificeerd SecOps-team, mature ITIL-georiënteerde processen en geavanceerde Microsoft-beveiligingstechnologieën, brengen we betaalbare beveiliging naar organisaties van elke omvang.

MDR- & MXDR-Services steunen op Microsoft 365 Defender en Microsoft Sentinel – Microsoft’s geïntegreerde XDR- en SIEM/SOAR-technologieën. Door gebruik te maken van deze geavanceerde cloudtechnologieën kunnen we snel geavanceerde dreigingen opsporen. Met de SOAR-mogelijkheden en beveiligingsplaybooks van Sentinel worden veelvoorkomende dreigingen automatisch hersteld. Geavanceerde aanvallen worden onderzocht door een ervaren team van CSOC-analisten, zodat er snel kan worden gereageerd.

 • Innovatief Cyber Security Operations Center – Ons CSOC-team wendt technische innovaties en geavanceerde cloudbeveiligingstechnologieën aan om jouw omgeving 24/7 te monitoren en zo je beveiliging up-to-date te houden.
 • Toonaangevende technische infrastructuur – Je architectuur steunt op Microsoft 365 Defender en Microsoft Sentinel en is zo gebouwd dat je organisatie geniet van geavanceerde automatisering, machine learning en AI om ruis bij waarschuwingen te verminderen, veelvoorkomende taken te automatiseren en de detectie van dreigingen en reactietijden te versnellen.
 • Proactieve en preventieve bescherming – Onze beheerde beveiligingsservice gaat een stapje verder door preventieve bescherming in te bouwen en proactief te reageren op onbekende dreigingen.
 • Snelle detectie en respons – Dankzij ons ervaren SecOps-team, onze geavanceerde technologie en het gebruik van automatisering kunnen we dreigingen sneller opsporen en gepast reageren. Zo verklein je de kans op en de potentiële impact van succesvolle aanvallen.
 • Mature diensten – Met meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van managed services, heeft Chorus een matuur servicemodel ontwikkeld dat Blaud’s technische expertise perfect aanvult. Door onze services voortdurend te evalueren en verbeteren, garanderen we te allen tijde een optimale dienstverlening.
 • Risicoreductie – Met proactieve detectie, monitoring, en respons is je organisatie beter beschermd en wordt het risico op een succesvolle cyberaanval sterk gereduceerd. Dit helpt je om je cyberverzekeringspremies te verlagen, te voldoen aan wet- en regelgeving en brengt gemoedsrust nu aanvallen steeds complexer worden en in aantal toenemen.

Wat omvat onze CSOC-service?

 • 24x7x365 CSOC
 • Flexible bescherming van endpoints, cloud of hybride omgevingen
 • 24×7 proactieve monitoring
 • Aanleveren cyberdreigingsinformatie
 • Opsporen en detecteren van dreigingen
 • Triage en onderzoek
 • Snelle respons en eliminatie
 • Leveren van aanbevelingen
 • Rapportage
 • Gestroomlijnde inwerkstelling
 • Phishing-simulatie

Download onze Cyber Security Operations Centre gids.

Lees meer over de bouwstenen en voordelen van een CSOC.

Download HIER

 

Resources

Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
Icoon Whitepaper

White Papers

Apple for Enterprise 2024

Lees Meer
Icoon Over Ons

Blogs

Ontdek de kracht van een managed CSOC

Lees Meer