Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Onze Events

Ontdek onze toekomstige events en webinars on demand.  

Toekomstige Events

Op dit moment zijn er geen face-to-face of online evenements gepland.

Afgelopen events

Navigeren door het Doolhof van Moderne Cyberdreigingen

Cyberdreigingen worden steeds complexer en frequenter. Zijn jouw verdedigingsmechanismen aangepast aan het snel veranderende dreigingslandschap?

In onze ‘Navigeren door het Doolhof van Moderne Cyberdreigingen’ webinar reiken beveiligingsexperts Mark Mitchell en Oliver Harding je de nodige kennis en tools aan om je digitale activa veilig te stellen en te houden in het snel veranderende dreigingslandschap.

Tune in om de complexiteit van opkomende cyberdreigingen te ontrafelen én je kennis van geavanceerde verdedigingsmechanismen bij te spijkeren!

AI vs. Data Security

Naarmate organisaties steeds meer inzetten op AI, neemt het risico op datelekken, identiteitsdiefstal en schending van de wet- en regelgeving aanzienlijk toe. Doordachte gegevensbeveiligingsmaatregelen zijn essentieel om gevoelige informatie te beschermen en compliance te waarborgen.
Om je te helpen navigeren door de potentiële beveiligingsrisico’s van het gebruik van AI in een onbeheerde omgeving, delen CWSI’s Paul Conaty en Microsoft’s Brenda Pessoa praktische inzichten en best practices om je het volledige potentieel van AI te helpen benutten zonder je gevoelige gegevens in gevaar te brengen.

De frontlinebenadering van digitalisering

Frontline medewerkers zijn hét gezicht van je organisatie. Door hen uit te rusten met de juiste hulpmiddelen voor werk, zijn ze niet alleen productiever, maar winnen ze ook tijd terug die ze kunnen besteden aan klanten, patiënten en andere taken. 

Om je te ondersteunen bij het verbeteren van de werknemerservaring en prestaties van je frontline medewerkers, sloegen we de handen in elkaar met Samsung voor een Live Frontline Fireside Chat. Tijdens deze een-uur-durende online sessie wisselen Modern Workplace Experts Thierry Lammers, Björn Kemps en Paul Conaty, en Samsung’s Frontline expert, Wincho Bacuna, best practices en praktijkvoorbeelden uit over hoe je jouw frontline medewerkers naadloos in staat kunt stellen om veilig te werken vanaf elke locatie.  

NIS2-mythes en de weg naar compliance 

Nu de NIS2-deadline om de hoek loert, tikt de tijd om te starten met je conformiteitstraject langzaam weg. De strenge regels die de richtlijn oplegt en de overvloed aan desinformatie, maken dat een succesvolle implementatie een helse klus blijkt te zijn.  

In onze NIS2-webinar, in samenwerking met Microsoft, zoomen NIS2-experts Paul Conaty en James Leo in op hoe NIS2 voortbouwt op de oorspronkelijke NIS1-richtlijn, de organisaties die onder NIS2 vallen en de stappen je nu al kunt zetten om compliant te worden. 

Security awareness met Microsoft 

In een tijdperk waar cyberdreigingen voortdurend evolueren en geavanceerder worden, en mensen de grootste risicofactor vormen, is het van groot belang dat je medewerkers op de hoogte zijn en blijven van de laatste beveiligingsrisico’s. Een sterk doordacht security awareness programma wordt dan ook steeds belangrijker om je organisatie te beschermen tegen phishing-aanvallen. Met de Attack Simulation Training biedt Microsoft je organisatie een tool om de digitale weerbaarheid van je medewerkers te controleren en vergroten en zo bewustwording te creëren over nieuwe phishing-technieken. 

Om je kennis te laten maken met deze ‘verborgen’ en vaak ‘vergeten’ parel, zoomen Microsoft-experts, Tim Struik en Nick Oosterwijk, tijdens onze Security Awareness met Microsoft webinar onder meer in op: 

 • De noodzakelijke licenties en rollen 
 • De verschillende aanvalssimulatiemodellen 
 • Hoe je een efficiënte en effectieve simulatie kunt uitvoeren 
 • De eindgebruikerservaring 
 • De voordelen van het gebruik van Microsoft-tooling  

Hoe employee experience de werkplek in 2024 vormgeeft

De arbeidsmarkt blijft zich ontwikkelen in 2024. In de strijd om talent is het cruciaal om nieuwe trends te omarmen. Om je een helpende hand te bieden, slaat Blaud de handen in elkaar met Human Services Provider, Skill BuilderS, voor een leerzame sessie over de werkplek van de toekomst.  

In deze webinar zoomen werkplekexperten Rien Vanyzere, Wouter Troost en Evita De Pauw in op dé trends die de werkplek in 2024 zullen vormgeven en delen ze praktische tips en tricks om je werknemerservaring aan te scherpen. Ook gaat het trio dieper in op hoe Skill BuilderS deze trends succesvol insluit in haar HR-strategie.  

Bereid je organisatie voor op generatieve AI  

Om betere producten en diensten in de markt te zetten, bedrijfsprocessen te optimaliseren en de productiviteit te verhogen, zetten organisaties in toenemende mate in op AI-adoptie. Toch blijft het voor velen een uitdaging om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen in het veld.   

Om je kennis bij te spijkeren, zoomen we in deze webinar dieper in op: 

 • De toekomst van AI voor bedrijven  
 • Een introductie tot Microsoft Copilot (inclusief demo) 
 • De risico’s van AI 
 • Hoe je de risico’s van AI kunt beperken  
 • Hoe je je organisatie kunt voorbereiden op generatieve AI 

Threat Hunting: Door de ogen van cybercriminelen 

Bekijk vandaag nog onze Threat Hunting webinar waarin cyberssecurity expert Andy James je meeneemt achter de schermen van een live ransomware-aanval. Zo deelt hij onder meer tips én tricks om cyberaanvallen vroegtijdig te identificeren, te voorkomen en ervan te herstellen én gaat hij dieper in op hoe jouw organisatie met behulp van een EDR-strategie een beter inzicht kan krijgen in de huidige status van haar IT-infrastructuur.  

Niet elke noodsituatie hoeft uit te lopen tot een ramp 

In deze webinar gaan CWSI’s Paul Conaty, en voormalig directeur van de Britse inlichtingendienst, Sir David Omand, in gesprek over crisismanagement. Het duo deelt bruikbare inzichten uit Sir David’s nieuwste boek “How to Survive a Crisis: Lessons in Resilience and Avoiding Disaster”, dat een uniek perspectief biedt op hoe je kunt navigeren door het evoluerende cyberlandschap.  

Bouw aan een innovatief CSOC-team

Gemiddeld doet een IT-team er 187 dagen over om een beveiligingsinbreuk vast te stellen – een bijzonder lange reactietijd die kan leiden tot aanzienlijke reputatieschade en zware financiële verliezen. Maar hoe kun je voorkomen dat je organisatie het volgende slachtoffer wordt?  

Om je op weg te helpen, zoomen security experts Mark Mitchell en Callum Evans tijdens deze webinar dieper in op: 

 • Wat een Cyber Security Operations Centre (CSOC) precies is  
 • Wat de voordelen van een CSOC zijn voor je organisatie  
 • Hoe je een CSOC-service kunt uitrollen 
 • Praktijkvoorbeelden en tips en tricks voor een effectieve samenwerking met een CSOC-partner  

Data Security & Compliance in de moderne werkplek

Blaud is expert in de Microsoft-suite en beschikt over de nodige kennis en ervaring om je compliance-traject kracht bij te zetten. Tijdens deze webinar laten we je kennis maken met de uitdagingen van de gedecentraliseerde, gegevensrijke moderne werkplek en delen we tips en tricks om je gevoelige gegevens te beheren en beschermen.  

De weg naar de werkplek van de toekomst

De weg naar de werkplek van de toekomst 
Om succesvol te kunnen opereren in de hedendaagse werkplek – waar men altijd en overal wil kunnen werken – zijn nieuwe, flexibele tools voor beheer en configuratie een must. Om je op weg te helpen, gaat Product Director Wouter Troost dieper in op de uitdagingen waar je IT-team zoal mee geconfronteerd wordt in de hybride werkplek én hoe je deze kunt overwinnen.  

Zo zoomt hij onder meer in op:  

 • De complexiteit van het IT-landschap. 
 • De wegversperringen die een optimale samenwerking verhinderen. 
 • Hoe je de technologieën in je organisatie beter kunt beveiligen en beheren. 
 • Het tekort aan middelen in de IT-sector. 
 • De uitdagingen voor de toekomst.