Open for business
Het Coronavirus
Aangepaste dienstverlening

Shapperd App Ideeën Motor

Uw medewerkers actief laten meedenken over hun digitale werkomgeving.

Veel bedrijven en instellingen zijn bezig met wetgevingen, met migratie naar de cloud en misschien al met Mobile First scenario’s.

Hoe zorg jij ervoor dat je medewerkers op een veilige manier optimaal ondersteund worden met de juiste apps? Hoe blijf je in control? Hiernaast is uwdeICT-afdeling dagelijks bezig om mede-werkers maximaal te ondersteunen. Dit betekent dat de ICT-verantwoordelijke continu bezig bent met procesoptimalisatie, gegevensbeveiliging en gebruiksvriendelijkheid. Sterker nog: als ICT-er word je er waarschijnlijk op afgerekend.

Het gemak waarmee een medewerker tegenwoordig zijn eigen informatie-systemen kan inregelen, zonder de ICT-afdeling hierin te betrekken, is voor jouw collega een zegen maar voor je organisatie een risico. Het fenomeen van door medewerkers ingerichte ICT-oplossingen naast de bedrijfsvoering noemen wij ‘shadow IT’ en dit wordt versterkt door een open mobiel beleid, waarbij medewerkers in staat zijn elke app te downloaden die het werk efficiënter en gemakkelijker maakt. Je collega’s denken niet primair aan de risico’s die hiermee gepaard gaan. Het vrijgeven van toegang tot informatie op het apparaat is zo eenvoudig als het drukken op de OK-knop.

Apps zijn niet meer weg te denken binnen uw bedrijf

Neem van ons aan: Medewerkers zoeken altijd naar een manier om gemakkelijker, sneller en beter te kunnen werken.

  • Hoe zorgt u ervoor dat u uw medewerkers op een veilige manier optimaal ondersteund worden met de juiste apps? Hoe houdt u echter grip op de vele applicaties die gebruikt worden in uw mobiele landschap en die uw mede-werkers downloaden?
  • Hoe zorgt u ervoor dat de apps die uw medewer-kers gebruiken beveiligd zijn, zodat uw bedrijfsgegevens niet op straat komen te liggen?

BLAUD neemt deze app risico’s weg en helpt u om de app-behoefte op een veilige en functionele manier in te vullen met de Shapperd dienstverlening. 

BLAUD neemt app risico’s weg in 3 stappen

Stap 1

Wij brengen uw app environment in kaart: Door uw ICT- en MDM-landschap in kaart te brengen in relatie met uw security eisen generen wij een app environment report. Hiermee ziet u direct welke apps in omloop zijn binnen uw organisatie en aan welke security eisen de apps moeten voldoen.

Stap 2

Lancering van de shapperd app: alle app aanvragen worden gekanaliseerd en verzameld in het dashboard Shapperd, hiermee heeft u direct inzichtelijk welke app behoefte er speelt binnen uw organisatie.

Stap 3

Analysering en toetsing van alle app aanvragen: onze app developers analyseren alle app aanvragen en toetsen de aanvragen op haalbaarheid en uw security eisen. Middels een maandelijks adviesrapport beslist u welke apps doorgevoerd worden binnen uw organisatie.

 

We're ready, lets do this.

We reply to everyone right away. See for yourself.
New business
nienke.roseboom@blaud.com
Say hi
hello@blaud.com