Open for business
Het Coronavirus
Aangepaste dienstverlening

EASY Noise Control

Augmented Reality wordt realiteit

EASY Noise Control is opgericht op 1 juli 2011. Het is een klein, jong en dynamisch bedrijf dat vraagstukken over geluidsisolatie en akoestiek bij haar klanten oplost. EASY Noise control meet, adviseert, ontwerpt, levert, en monteert oplossingen die bijdragen aan de ideale werkomgeving. Geluidsoverlast heeft effect op de stemming van de bewoners van een (kantoor)pand. Een goed geïmplementeerd geluidsplan verminderd stress, verhoogt productiviteit en biedt rust.

Het oog wil ook wat

De belangrijke producten van EASY Noise Control zijn de akoestische panelen die een dempend effect hebben op geluid. Deze panelen hangen aan plafonds en aan wanden. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de wensen en eisen van de klant (en haar kantoor) zijn deze panelen in diverse maten, materialen en kleuren te verkrijgen. Zelfs een fotoprint op een akoestisch paneel is mogelijk! 

Beleven voordat er besteld is

Zeker bij een akoestisch paneel met fotoprint is het soms moeilijk voor te stellen hoe dit in het echt eruit komt te zien. Past het beoogde paneel wel mooi in het interieur? Is de maatvoering wel correct? Voordat je een bestelling bij EASY Noise Control in schiet wil je eigenlijk al ‘beleefd’ hebben hoe het eindresultaat aan de muur hangt.

Met Augmented Reality de toekomst in

BLAUD ontwikkelde een augmented reality oplossing voor iOS en Android devices. Deze app maakt het voor verkoopmedewerkers en klanten van EASY Noise Control mogelijk om een product te kiezen, de eigenschappen in te stellen en vervolgens te bekijken in een semi-virtuele wereld. Het paneel wordt namelijk in de app geprojecteerd over het live camerabeeld. Al bewegend door de ruimte veranderd uiteraard het perspectief op het beeldscherm en toont het virtuele akoestische paneel zich in de juiste dimensie en positie. Ook het uploaden van eigen foto’s is mogelijk voor een zo realistisch mogelijk plaatje. Zo kijk je letterlijk de toekomst in!

Orderproces

Nadat op het toestel de toekomstige akoestische oplossing is bekeken en goedgekeurd worden alle gegevens vastgelegd in de app. Op basis van deze gegevens kan vervolgens een formele order worden ingelegd bij EASY Noise Control.

 

We're ready, lets do this.

We reply to everyone right away. See for yourself.
New business
nienke.roseboom@blaud.com
Say hi
hello@blaud.com