IF WE ARE TOGETHER NOTHING IS IMPOSSIBLE. IF WE ARE DIVIDED ALL WILL FAIL.

-WINSTON CHURCHILL-

ZONDER PARTNERSHIPS GEEN ENTERPRISE MOBILITY

Nóg meer dan bij ‘grote schermen’ ICT is het combineren van producten en het aangaan van partnerships met leveranciers een belangrijke succesfactor voor uw Enterprise Mobility ambities.

Vroeger was alles beter‘ gaat wat ons betreft absoluut niet op voor ICT. Juist de komst van smartphones en tablets zorgt ervoor dat de eindgebruiker van nú beter, prettiger, efficienter zijn werk kan doen. De gebruiker van nu heeft keuzevrijheid. Kijk maar naar de manier waarop we steeds vaker Bring Your Own Device (BYOD) en Choose Your Own Device (CYOD) projecten mogen doen. Zelfs op de smartphone of tablet van de zaak krijgt u waarschijnlijk meer vrijheid tot het installeren van apps dan u voorheen kende van (en mocht op) uw laptop van de zaak.

VRIJHEID

Deze keuzevrijheid veroorzaakt dat uw ICT landschap wellicht minder gestandaardiseerd is. Is dat een probleem? BLAUD vindt van niet. Als u werkt met kwalitatief goede producten en zaken doet met aan elkaar complementaire partners ontstaat er iets moois voor uw medewerkers en uw ICT afdeling.

VERKEERSTOREN

BLAUD heeft partnerships met de meest belangrijke en toonaangevende bedrijven. Voor onze klanten fungeren wij vaak als een verkeerstoren. We brengen de partners bij elkaar aan tafel en stemmen uw wensen en processen bij deze partijen op elkaar af. Zo kunt u zich blijven richten op uw core business en wij op uw Enterprise Mobility.

Vraag ons gerust voor advies bij uw keuze over:

  • hardware selectie
  • mobile operators
  • EMM producten
  • Mobile middleware en app development