Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Ons Beleid

Bij Blaud streven we de hoogste standaarden van gedrag en ethiek na. Ons beleid is ontworpen om een duidelijk kader te bieden voor onze werkzaamheden en duidt aan dat we streven naar openheid, eerlijkheid en verantwoordelijkheid.

Om je inzicht te geven in de regels en richtlijnen die van toepassing zijn op onze relaties met klanten, partners en medewerkers, nemen we je mee achter de schermen van ons mensenrechtenbeleid en ESG-beleid. We moedigen je aan om deze beleidsregels door te nemen om een beter inzicht te krijgen in hoe we werken en waar we voor staan.

Mocht je vragen hebben of meer uitleg wensen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Mensenrechtenbeleid

Bij Blaud zorgen we ervoor dat organisaties kunnen groeien en veilig kunnen werken in de digitale wereld. Mensenrechten zijn binnen onze organisatie van cruciaal belang voor het welzijn van onze werknemers, klanten en zakenpartners. Daarom omarmen we de verantwoordelijkheid en mogelijkheid om deze rechten te respecteren en promoten.

ESG-beleid

Bij Blaud zijn de ESG-doelen (Environmental, Social & Governance) van cruciaal belang voor onze duurzame bijdrage aan het milieu. Dit betekent dat factoren als energieverbruik, klimaat, beschikbaarheid van grondstoffen, gezondheid, veiligheid en goed ondernemingsbestuur worden opgenomen in de samenwerkingsverbanden van onze organisatie.