Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Samsung

Je IT-team is dé kern van je organisatie. Ze zijn verantwoordelijk voor je apparatuur en technologieën en zorgen ervoor dat je digitale middelen beschermd zijn en blijven. Zo stel je jouw medewerkers in staat om veilig te werken vanaf elke locatie, op elk moment. 

Maar ook het verbeteren van de productiviteit, het aanscherpen van je beveiligingsstrategie en het versterken van de klantervaring komen steeds hoger op de agenda te staan. Samsung speelt hierop in met een unieke combinatie van geavanceerde hard- en software. 

Met een breed assortiment aan hoogwaardige hardware, biedt Samsung oplossingen voor elke gebruiker en zakelijke behoefte. Met de Samsung Platinum Reseller badge op zak, beschikt de CWSI-groep over de nodige kennis én ervaring om je te helpen bij het identificeren en implementeren van de apparaten die het beste aansluiten bij je zakelijke behoeften en voorkeuren. 

Met Samsung Knox reikt Samsung je dan weer een totaaloplossing aan voor het effectief beveiligen, beheren, uitrollen en analyseren van je zakelijke vloot én dit gedurende de gehele levenscyclus. Met Knox Suite:

Samsung Knox
  • Vereenvoudig je het uitrolproces én verbeter je de gebruikerservaring door de productiviteit van je IT-admins en eindgebruikers te maximaliseren. 
  • Beheer je zakelijke apparaten eenvoudig met ondersteuning en monitoring op afstand, waardoor je de downtime van je bedrijfstoepassingen en -diensten minimaliseert. 
  • Voer je software patch management uit op je gehele zakelijke vloot, met mogelijkheden om bepaalde updates te richten op specifieke apparaattypen én veranderingen te beheren en updates te optimaliseren volgens de beschikbare netwerkbandbreedte. 
  • Synchroniseer je moeiteloos met andere Samsung-diensten om je operationele efficiëntie te maximaliseren. 

Met onze Samsung Knox Managed Service, helpen we je bij Blaud het maximale uit je Samsung-software en -hardware halen. We verlichten de druk op je IT-team door het dagelijkse beheer van het platform te verzorgen, terwijl we je toch een uniek niveau van controle en inzicht bieden. Zo bespaar je tijd en middelen om je te richten op wat echt telt: de groei van je bedrijf.

Bij Blaud hebben we meer Knox-engineers en Android-experts in dienst dan waar dan ook in Europa. Daardoor kunnen we onze klanten optimaal begeleiden, of ze nu het meeste uit hun bestaande configuratie willen halen of hulp nodig hebben bij de implementatie en het beheer van een nieuwe Knox Suite-omgeving. 

Benieuwd naar hoe onze Samsung-expertise je moderne werkplek naar een hoger niveau kan tillen? Onze experts vertellen je er graag meer over.  

Neem contact met ons op via onderstaand formulier voor meer informatie over onze Samsung-producten en -diensten

Resources

Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
Icoon Whitepaper

White Papers

Apple for Enterprise 2024

Lees Meer
Icoon Over Ons

Blogs

Ontdek de kracht van een managed CSOC

Lees Meer