Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Microsoft Secure365 Managed Service 

Als vooraanstaand expert, speelt Blaud in deze steeds mobieler wordende wereld een leidende rol in het faciliteren en beveiligen van de moderne werkplek. 

We werken nauw samen met Microsoft om onze klanten te ondersteunen bij het implementeren en beveiligen van Microsoft Modern Workplace Solutions. Dankzij meer dan tien jaar ervaring in het ondersteunen en beveiligen van mobiele gebruikers, beschikken we over toonaangevende expertise.   

Beveiligingsbeheer is een voortdurend proces. Onze managed service stelt je in staat om veilig te worden én te blijven. Met proactief, dagelijks beheer van je Microsoft EM+S-platform, kun je tijd vrijmaken voor strategische transformatie- en innovatieprojecten.  

Managed Service met Microsoft Defender voor Office 365 

Get Secure – Samen met ons consultancyteam breng je de beveiligingsbehoeften van je organisatie in kaart, identificeer je waar de beveiligingstechnologie van Microsoft een uitkomst kan bieden én ontwerp en implementeer je een oplossing die aansluit bij de beveiligingsdoelstellingen van je organisatie. Onze diensten omvatten beveiligingsworkshops, beveiligingsanalyses en het ontwerp, de implementatie en het beheer van beveiligingsoplossingen. 
Security Workshops – Security Assessments – Secure Solution Design – Managed Solution Deployment

Stay Secure – Onze Managed Service is ontworpen om je Microsoft-beveiligingsbeleid proactief te beheren, te onderhouden en te verbeteren. Zo kun je voortaan gebruik maken van een breed scala aan tools om je beveiligingsstrategie aan te scherpen. We beschermen onder meer je identiteiten, apparaten en applicaties tegen interne en externe dreigingen.
Secure Identity – Secure Devices – Secure Applications – Secure from Threat

Verminder cyberrisico

Onze experts bewaken en beheren proactief je EM+S-configuratie en leveren aanbevelingen om je beveiligingspositie voortdurend te verbeteren en cyberrisico’s te verminderen, zonder je gebruikerservaring negatief te beïnvloeden.  

Verbeter rendement 

Samen schakelen we de EM+S-functionaliteiten in die relevant zijn voor je organisatie. We blijven je informeren over nieuwe en verbeterde functies zodat je te allen tijde het meeste uit de beveiligingssoftware van Microsoft haalt.  

Verhoog efficiëntie  

Wij zijn specialisten in moderne beveiliging. Ons team voorziet in efficiënte aanpassingen en wijzigt nauwkeurig de configuratie van je EM+S-omgeving. Zo kan je interne IT-team zich focussen op haar kerntaken.  

 

Ons MISA-lidmaatschap

Blaud is lid van de Microsoft Intelligence Security Association (MISA). MISA is een groep van onafhankelijke softwareleveranciers en eersteklas aanbieders van Managed Security Services rondom de beveiligingsoplossingen van Microsoft. Dankzij ons MISA-lidmaatschap kunnen we onze klanten nog beter beschermen tegen geavanceerde en snel veranderende dreigingen.  

Samen kunnen Blaud en Microsoft voorzien in al je vraagstukken en uitdagingen omtrent de beveiliging van je organisatie.  

Resources

Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
Icoon Whitepaper

White Papers

Apple for Enterprise 2024

Lees Meer
Icoon Over Ons

Blogs

Ontdek de kracht van een managed CSOC

Lees Meer