Icoon Over Ons

Blogs

Managed SIEM: Wat is het én hoe versterkt het cyberveerkracht?

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Managed Extended Detection & Response | Premium

Voor veel organisaties verloopt de overgang naar de cloud stapsgewijs, wat resulteert in een mix van cloud- en on-premises-oplossingen. Met ons MXDR Premium-aanbod, krijg je meer inzicht-, integratie- en automatiseringsmogelijkheden om cyberdreigingen te detecteren, te onderzoeken en er snel op te reageren in al je omgevingen. Dit zorgt voor end-to-end zichtbaarheid en een snelle detectie en respons. 

Cyber security network

Service Features

24/7 CSOC & deskundige expertise – Onze beveiligingsanalisten zijn 24/7/365 beschikbaar voor continue monitoring en bescherming. 

Uitgebreide detectie- en onderzoeksmogelijkheden – Ons team van experts zorgt met behulp van XDR voor voortdurende detectie van cyberdreigingen in je hele omgeving, inclusief endpoints, netwerken en infrastructuren (on-premises en in de cloud). Bovendien zijn we in staat om te integreren met elke API voor een allesomvattende dekking. 

Proactieve dreigingsinformatie – We maken voortdurend gebruik van informatie over cyberdreigingen (CTI) van diverse bronnen om proactief actie te ondernemen en dreigingen tijdig aan banden te leggen. 

Dreigingsdetectieregels op maat – We zorgen voor het opstellen en beheren van op maat gemaakte dreigingsdetectieregels die voldoen aan je specifieke cyberbeveiligingsbehoeften en die verder gaan dan de standaardinstellingen. 

Snelle respons – Geautomatiseerde beveiligingsplaybooks reageren vrijwel onmiddellijk op veelvoorkomende cyberdreigingen. Tegelijkertijd onderzoeken en beperken CSOC-analisten geavanceerde aanvallen, wat de detectie- en reactietijd aanzienlijk verkort en de potentiële impact drastisch vermindert.

Aangepaste beveiligingsplaybook – We voegen op maat gemaakte playbooks toe aan onze bibliotheek van standaard playbooks, waardoor we onderzoeks- of responsacties kunnen automatiseren volgens je beveiligingsbeleid. 

Uitgebreide Threat Hunting – Geavanceerde Threat Hunting en kwetsbaarheidsbeheer worden toegepast op je gehele infrastructuur om nieuwe en opkomende dreigingen proactief te identificeren en bestrijden. 

Servicebeheer en -rapportage – Door regelmatig servicebeheer, accountbeheer en rapportage te verzorgen, waarborgen we een optimale dienstverlening. 

Beveiligingsadvies – We blijven je teams en beveiligingsstrategie regelmatig voorzien van aanbevelingen en richtlijnen steunend op de door ons verzamelde gegevens, zodat je kunt genieten van een proactieve en vooruitstrevende aanpak. 

Servicetransitie – Met behulp van gestandaardiseerde servicetransities en een vlotte technische onboarding via Azure Lighthouse, zorgen we ervoor dat alle essentiële informatie wordt vastgelegd en dat je snel operationeel bent.

Simulatie van phishing-aanvallen – We voeren regelmatig phishingaanvalssimulaties uit om je werknemers te trainen en je cyberrisico’s te verminderen. 

Voordelen

  • We bieden een alomvattend overzicht van cyberdreigingen in je gehele organisatie, inclusief endpoints, netwerken, infrastructuur (zowel on-premises als in de cloud), en andere databronnen, om blinde vlekken en hiaten in je beveiliging te verminderen. 1
  • We automatiseren de detectie van geavanceerde dreigingen in al je gegevensbronnen met geïntegreerde dreigingsdetectie, AI-gestuurde analyse en aangepaste detectieregels. 
  • We benutten geavanceerde automatisatie, AI en machine learning om dreigingen in je hele organisatie automatisch op te sporen en aan banden te leggen volgens vastgelegde beveiligingsprotocollen. 
  • Door gebeurtenissen te verrijken met nauwkeurige contextuele informatie, verminderen we het aantal valse positieven, waardoor CSOC’s zich kunnen concentreren op relevante meldingen en efficiënter kunnen werken. 
  • We versnellen detectie- en responstijden door automatische eliminatie van veelvoorkomende dreigingen, terwijl het CSOC-team prioriteit geeft aan geavanceerde aanvallen.