Icoon Over Ons

Blogs

Managed SIEM: Wat is het én hoe versterkt het cyberveerkracht?

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Managed Extended Detection & Response | Advanced

Een cloud-first aanpak vereist een modern Zero Trust framework, aangepast aan de complexiteit van de hybride werkplek. Onze MXDR advanced-service staat garant voor 24/7 detectie en respons om je cloudomgeving veilig te houden. We bieden geïntegreerde bescherming van je endpoints, identiteiten, Microsoft 365-omgeving, SaaS-applicaties en e-mail, waardoor dreigingen snel worden gedetecteerd en verholpen. We maken gebruik van geautomatiseerde responsmogelijkheden om succes op lange termijn te garanderen.

Security boats

Service Features

24/7 CSOC & Expertise – Onze beveiligingsanalisten bieden 24/7/365 monitoring en bescherming vanuit ons Cyber Security Operations Centre in het Verenigd Koninkrijk.

Uitgebreide cloudbeveiliging – Met geavanceerde MXDR bieden we voortdurende detectie en respons op dreigingen in je volledige cloudomgeving, inclusief endpoints, identiteiten, Microsoft 365, SaaS-applicaties en e-mail.

Informatie over cyberdreigingen – We integreren voortdurend actuele informatie over cyberdreigingen met Cyber Threat Intelligence (CTI) van verschillende bronnen, om proactief te handelen en je organisatie te beschermen tegen opkomende dreigingen.

Detectie op maat – Om aan je specifieke beveiligingsbehoeften te voldoen en je bescherming tegen cyberdreigingen uit te breiden, ontwikkelen en beheren we op maat gemaakte protocollen voor dreigingsdetectie, die verder gaan dan de standaardinstellingen.

Snelle resons – Onze geautomatiseerde beveiligingsprotocollen reageren onmiddellijk op veelvoorkomende dreigingen. Tegelijkertijd onderzoeken en beperken CSOC-analisten geavanceerde aanvallen. Dit verkort de detectie- en reactietijd en minimaliseert de schadelijke impact.

Aangepaste beveiligingshandleidingen – We vergroten onze reeds bestaande verzameling van beveiligingshandleidingen met op maat gemaakte handleidingen om onderzoeks- en responsacties te automatiseren conform je beveiligingsbeleid.

Uitgebreide Threat Hunting – We voeren geavanceerde threat hunting en kwetsbaarheidsbeheer uit in je cloudomgeving om nieuwe, opkomende dreigingen proactief te identificeren en te elimineren.

Servicebeheer & repportage – Door regelmatige service governance, accountbeheer en rapportage garanderen we een optimale dienstverlening en voortdurende verbetering van de geleverde diensten en beveiliging.

Beveiligingsstrategie – We blijven je teams voortdurend voorzien van beveiligingsaanbevelingen en -richtlijnen, gebaseerd op verzamelde statistieken. Op deze manier garanderen we een proactieve en toekomstgerichte beveiligingsstrategie.

Vlotte serviceovergang – Door een gestandaardiseerde serviceovergang en een snelle technische onboarding met behulp van Azure Lighthouse, zorgen we ervoor dat alle essentiële informatie wordt vastgelegd en dat je snel operationeel bent.

Simulatie van phishing-aanvallen – Om je medewerkers te trainen in bewustwording en cyberrisico’s te beperken, voeren we geregeld phishing-simulaties uit.

Voordelen

  • Geavanceerde automatisering, AI en machine learning worden ingezet om ruis te verminderen, dreigingen met een hoog risico prioriteit te geven en snel en effectief te reageren. 
  • We verminderen proactief dreigingen en werken aan preventie om de kans op toekomstige aanvallen te verkleinen. Dit omvat ’threat hunting’, proactieve cyber threat intelligence (CTI) en regelmatige beveiligingsadviezen en -rapportage. 
  • Onze hoogopgeleide beveiligingsexperts staan 24/7 paraat als een verlengstuk van je organisatie en werken nauw samen met je interne IT-team om de veiligheid van je organisatie te waarborgen.  
  • Door aangepaste detectieregels en beveiligingsprotocollen bieden we een service die is afgestemd op je unieke behoeften. 
  • We ondersteunen je bij de implementatie van Zero Trust, waarbij we volledig gebruik maken van de Microsoft-licenties en beschikbare beveiligingstechnologieën.  
  • Een lager cyberrisico leidt tot lagere verzekeringspremies, naleving van wet- en regelgeving en zorgt voor meer gemoedsrust.