Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Services

De voortdurende innovatie van technologie stelt organisaties voor uitdagingen. Vaak ontbreekt het hen aan de benodigde middelen om de laatste technologische ontwikkelingen bij te houden. Of het nu gaat om een gebrek aan vaardigheden, beperkte financiële middelen of een personeelstekort, wij zijn uitgerust met de expertise en mensen om onze klanten op elk gewenst moment te ondersteunen. 

Icoon Cyberveiligheid

Managed Services

Bij Blaud helpen we organisaties om veilig te werken vanaf elke locatie. Daarom bieden we toonaangevende Support en Managed Services voor elk van onze vier pijlers.
Lees Meer
Icoon Professional Services

Professional Services

De kernwaarden binnen onze organisatie - plaats de klant voorop, streef naar uitmuntendheid, heb respect voor elkaar en wees moedig – zijn van toepassing op de manier waarop we onze professionele diensten leveren.
Lees Meer
Icoon Consultancy

Onze Technische Vaardigheden 

Blaud’s core business is geworteld in technische dienstverlening. Onze werknemers zijn de hoeksteen van ons succes.
Lees Meer
Icoon Support

MDM en MTD support

Als grootste MDM-consultants team van Nederland ben je gegarandeerd vrij van zorgen en is er altijd een deskundige voor jouw organisatie.
Lees Meer

Managed Services​
Het vinden van cyberexpertise is vandaag de dag een hele opgave. Daarom bieden wij diensten aan voor het beheren van jouw cyberbeveiliging. Met behulp van toonaangevende technologie en ervaren professionals, kunnen we je omgeving beheren, je organisatie beschermen tegen nieuwe dreigingen en voortdurend innoveren om de beste resultaten te behalen. 

Deployment Services
In alle regio’s waar we actief zijn, beschikken we over een team van deskundige professionals die gespecialiseerd zijn in het implementeren van beveiligingsoplossingen. Onze technische en projectmanagement teams streven naar topkwaliteit en leveren voortreffelijke resultaten bij de implementatie van beveiligingsoplossingen.  

Support​
We onderscheiden ons niet alleen bij het implementeren van beveiligingsoplossingen, maar bieden ook ondersteuning bij het beheer ervan. Ons 24/7 supportteam behandelt maandelijks meer dan 3.000 tickets afkomstig van meer dan 50 klanten, gerelateerd aan een verscheidenheid van technologieën.  

Advisory Services​
Wij zijn gespecialiseerd in cybersecuritystrategieën. We voorzien onze klanten van een framework om hun beveiligingsrisicos te identificeren, te begrijpen, te meten en te beperken. Zo begeleiden we hen door het continu veranderende dreigingslandschap.  

Security Architecture​
Ons team van consultants heeft een uitstekende reputatie in de branche vanwege hun expertise. Ze beschikken over diepgaande kennis van het ontwerp van beveiligingsoplossingen, waardoor deze op een veilige en toch operationeel beheersbare manier kunnen worden geïmplementeerd. Ze zijn vertrouwd met de technologie en weten wat werkt.  

Secure Application Development
Ons team van softwareengineers ontwerpt en ontwikkelt applicaties voor enkele van ’s werelds meest beveiligingsbewuste organisaties. Of het nu gaat om veilige applicaties of applicaties voor beveiligingsdoeleinden, bij ons ben je aan het juiste adres. 

Cyber Innovation​
We zijn technici in hart en nieren. We zijn gedreven door innovatie. Of het nu gaat om het verkennen van opkomende technologieën, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, of het ontwikkelen van een SaaS-platform om de endpoints van onze klanten te beschermen, wij omarmen innovatie. 

Resources

Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
Icoon Whitepaper

White Papers

Apple for Enterprise 2024

Lees Meer
Icoon Over Ons

Blogs

Ontdek de kracht van een managed CSOC

Lees Meer