MobileIron - Enterprise Mobility Management solutions at it's best!

MobileIron Enterprise Mobility Management

Bent u op zoek naar een Enterprise Mobility Product van een onafhankelijke partij? Dan bent u bij MobileIron aan het juiste adres. MobileIron heeft zich sinds de introductie van de iOS en Android in het bedrijfsleven gericht op het leveren van Enterprise grade mobility producten. Sinds 2010 is BLAUD een gewaardeerde partner door MobileIron en de gebruikers van de innovatieve MobileIron productlijn. BLAUD is trots op de hoogste ‘Iron’ status die wij hebben verkregen door onze diepgang, ervaring en schaalgrootte rondom de MobileIron productlijn. Dit beperkt zich niet alleen tot infrastructuur gerelateerde diensten maar ook tot Enterprise App Development kennis.

 

Secure Any Device

device
Configureer en controleer uw devices en bedrijfsgegevens door middel van ‘Policies’. Met deze policies regelt u bij uw iOS, Android en Windows devices onder andere de toegang tot het bedrijfsnetwerk (WiFi, VPN), de beveiligingsinstellingen (pincode, encryptie) op het apparaat en configureert u applicaties zoals mail, agenda en contactgegevens. Onder de noemer Mobile Device Management (MDM) regelt u deze instellingen.

 

Secure Mobile e-mail

device Uw bedrijfsmail op een gecontroleerde, veilige manier beschikbaar stellen op een smartphone of tablet; hier begint over het algemeen uw Enterprise Mobility Management strategie. MobileIron biedt de mogelijkheid bedrijfsmail aan te bieden in de native experience maar ook een containered aanpak is mogelijk. In een containered aanpak wordt de zakelijke email een tweede mail applicatie aangeboden. In beide gevallen is het mogelijk selectief de bedrijfsmail te verwijderen van de smartphones of tablets.

 

Secure Apps

device
Beyond mobile email, dat is wat volgt nadat u uw mobiele apparaten zijn voorzien van security policies en zijn geconfigureerd voor zakelijk gebruik. MobileIron is een omgeving waarbinnen u uw bedrijfs apps kunt beschikbaar stellen aan uw eindgebruikers en beveiligen conform de wensen en eisen van uw organisatie. Deze functionaliteit is ook wel bekend onder de noemer Mobile Application Management of MAM.

 

Secure Mobile Content

device
Mobile Content Management (MCM) zorgt ervoor dat uw bedrijfsgegevens op een betrouwbare, efficiënte en veilige manier wordt beschikbaar gesteld op uw mobiele apparaten. Denk bijvoorbeeld aan documenten in fileshares of in Sharepoint kunt u hiermee mobiel ontsluiten.

 

Secure BYOD

device
Uw gebruikers willen graag hun eigen hardware gebruiken voor hun werk? MobileIron maakt dit, met respect voor de privacy van uw eindgebruiker en met behoud van de gewenste veiligheidseisen van u en uw personeel, mogelijk. Gaan (tijdelijke/ZZP) medewerkers uit dienst? De selective wipe mogelijkheden van MobileIron zorgen ervoor dat uw bedrijfsgegevens worden verwijderd van het apparaat zonder dat de persoonlijke zaken, zoals foto’s, verloren raken. Dit stelt u en uw medewerker gerust!

 

Secure Mobile Fleet

device
Interactieve schermen of beter gezegd: publiek toegankelijke tablets, komen steeds vaker voor in de openbare ruimte. Om misbruik van hiervan te voorkomen is het prettig de beschikbaar gestelde functionaliteit maximaal te reguleren. Zo wordt voorkomen dat ongewenste instellingen –voor de grap- worden doorgevoerd, apps worden geïnstalleerd of verwijderd en het apparaat daardoor niet meer doet waarvoor het bedoeld is. Dit kan ook van toepassing zijn voor heel specifieke ‘single purpose’ situaties zoals een mobiele enquête oplossing. Mobile Fleet Management is dan de toepassing die u nodig heeft. MobileIron zorgt ervoor dat uw apparaten in Kiosk mode beschikbaar worden gesteld aan het publiek waardoor maximaal gebruiksgemak en continuïteit wordt gewaarborgd.

Vraag meer informatie aan

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer

Geïnteresseerd in

Uw bericht

MobileIron

Marathon 2
1213 PH  HILVERSUM

W: www.mobileiron.com