Nieuwe website

Begin juni gaan we live met een compleet vernieuwde website.

'Eenvoudig en intuitief'

Workspace ONE: Airwatch

Ben je fan van VMware en ben je benieuwd wat VMware biedt op het gebied van Unified Endpoint Management? Dan kom je terecht bij Workspace ONE: Airwatch. Een compleet geïntegreerd platform voor de digitale werkplek. Workspace ONE: Airwatch is beschikbaar als SaaS of on premise product.

Het platform gaat uit van één digitale werkplek op elk operating system en apparaat. Dit betekent dat je een digitale werkplek hebt die op elk apparaat hetzelfde is. Hiermee zijn ze op dit moment de enige Unified Endpoint Management oplossing die op elk operating system kan draaien. Zelfs ChromeOS.

Workspace ONE: Airwatch kenmerkt zich door een grote schaalbaarheid, haar Role Based Access en Enterprise App Catalogus. Ze spreken zelfs hun commitment uit om elke huidige en toekomstige app te ondersteunen.

VMware, de wereldwijde leider in Business Infrastructuur Virtualisatie, levert bewezen virtualisatie-oplossingen. BLAUD is een zeer gewaardeerd partner van VMware. Daardoor zijn wij in staat om u compleet te ontzorgen op het gebied van Workspace ONE: Airwatch.

Klinkt goed,
Vertel me meer!
Bel me terug voor meer informatie.