Open for business
Het Coronavirus
Aangepaste dienstverlening

'De beste native experience'

MobileIron

Bent u op zoek naar een Unified Endpoint Management product van een onafhankelijke partij? Dan bent u bij MobileIron aan het juiste adres. Ze hebben zich namelijk volledig geconcentreerd op Unified Endpoint Management. Daardoor zijn zij de enige onafhankelijke Unified Endpoint Management speler in de markt. Dit heeft geresulteerd in een krachtige oplossing die wij beschikbaar stellen als SaaS of on premise product. De oplossing gaat uit van de native experience en gebruikt de kracht van elk operating system.

MobileIron kiest ervoor om de kracht van het operating system te gebruiken. De oplossing versterkt het operating system dat je gebruikt. Daardoor bieden ze een hoge mate van veiligheid en een unieke native experience. Dit resulteert in een hogere gebruiksvriendelijkheid.

Door de onafhankelijke status van MobileIron, ten opzichte van andere Unified Endpoint Management producten, heb je geen last van een gedwongen lock-in. Dit betekent dat je de vrijheid behoudt om te switchen van Unified Endpoint Management oplossing wanneer je wilt.

MobileIron heeft zich sinds de introductie van de iOS en Android in het bedrijfsleven gericht op het leveren van Enterprise grade mobility producten. BLAUD is sinds 2010 een gewaardeerde partner. Natuurlijk zijn wij trots op de hoogste ‘Iron’ status die we hebben gekregen door onze diepgang, ervaring en schaalgrootte rondom de MobileIron productlijn.

 

 

 

 

Klinkt goed,
Vertel me meer!
Bel me terug voor meer informatie.