Nieuwe website

Begin juni gaan we live met een compleet vernieuwde website.

'Veilig en innovatief'

BlackBerry

Bestaat BlackBerry nog? Jazeker en het is nog steeds het platform met de hoogste veiligheidsgraad. Daarnaast staat BlackBerry niet stil en dit laten ze zien door veel te investeren in innovatie. In de wereld van Unified Endpoint Management moet je BlackBerry zien als een Cybersecurity specialist. Het draait om veiligheid, innovativiteit en gebruiksvriendelijkheid.

BlackBerry heeft een een technologie ontwikkeld waarbij ze veilig alle bedrijfsapplicaties beschikbaar stellen. Dit doet BlackBerry middels een container. Dit betekent dat alleen de container beveiligd en beheerd wordt. Met als resultaat dat de rest van het toestel volledig privé gebruikt kan worden. BlackBerry zorgt ervoor dat het bedrijfsgedeelte van het toestel volledig is losgekoppeld van het privé gedeelte. Door het hoge veiligheidsniveau van de container zijn de bedrijfsapplicaties volledig veilig. Veel traditionele Unified Endpoint Management platformen beheren het complete toestel. Daardoor ontstaat er discussie onder medewerkers of ze Unified Endpoint Management software moeten accepteren op hun apparaten. Vooral bij BYOD (Bring Your Own Device) of CYOD (Choose Your Own Device) is BlackBerry een hele goede keus.

BlackBerry is innovatie en nog steeds bezig met het mogelijk maken van veilige communicatie. Daarom hebben ze het BlackBerry Spark platform gelanceerd. BlackBerry Spark is het enige Enterprise of Things platform ter wereld voor ultra veilige hyperconnectiviteit. Daardoor is veilige communicatie en samenwerking mogelijk tussen slimme endpoints.

BlackBerry is dus veel meer dan een Unified Endpoint Management toepassing, maar een compleet Cyber Security platform. Sinds dat BlackBerry commercieel beschikbaar is in Nederland zijn wij actief met dit product. BLAUD is letterlijk specialist van het eerste uur. We bieden het platform aan als SaaS of on premise product.

Klinkt goed,
Vertel me meer!
Bel me terug voor meer informatie.