Nieuwe website

Begin juni gaan we live met een compleet vernieuwde website.

Met Unified Endpoint Management beheert u alle apparaten in één omgeving. Dit zorgt voor een hogere veiligheid, eenvoudiger beheer en lagere kosten. Een krachtige integratielaag waar BLAUD alles over weet en jou graag mee helpt.

Unified Endpoint Management

'Creëer jouw accelerated organisatie met happy medewerkers'
Unified Endpoint Management Visual

De wereld om ons heen verandert en de snelheid van veranderen gaat steeds sneller. Dit geldt al helemaal voor de apparaten die onze medewerkers willen gebruiken. Voeg hier aan toe dat medewerkers overal, altijd en op elk apparaat willen werken. Dan staan veel IT-afdelingen voor een uitdaging!

 

Overwint de IT-afdeling deze uitdaging en voldoen ze aan de verwachtingen van de medewerkers dan brengt dit ontzettend veel voordelen met zich mee. Stel je voor dat elke medewerker altijd, overal en op elk apparaat naar keuze zijn of haar werk kan doen. Dat de IT-afdeling en de medewerkers zich geen zorgen maken over de veiligheid van bedrijfsdata en privacy. En stel je voor dat de IT-afdeling dit alles beheert in één beheeromgeving.

 

‘Dan creëer je de accelerated organisatie met happy medewerkers.’

 

Dit resulteert in hogere productiviteit, competitievoordeel, happy medewerkers, lagere kosten en medewerker retentie. BLAUD is in staat om jouw accelerated organisatie neer te zetten. Dit doen we met Unified Endpoint Management.

 

Unified Endpoint Management

Met Unified Endpoint Management beheer en beveilig je laptops, desktops, smartphones en tablets in één omgeving. Zo kun je de grote diversiteit van operating systems en apparaten aan. Daarnaast zijn we in staat om een container op de apparaten te plaatsen. Deze container beveiligt de applicaties nog beter. We leggen Unified Endpoint Management uit aan de hand van onze drie pijlers: Vrijheid, Veiligheid en Aandacht.

 

Vrijheid

Met Unified Endpoint Management ben je in staat om elk operating system en apparaat te beheren. Dit betekent dat de medewerker elk apparaat kan gebruiken die hij/zij wil. Ook bepaal je per gebruikersgroep welke applicaties diegene mag gebruiken. Deze applicaties worden dan op elk gewenst apparaat toegankelijk. Natuurlijk voegen we daar single sign on aan toe. Wanneer een medewerker een bepaalde applicatie wil hebben dan pushen we dit direct naar de juiste apparaten. Hierdoor kunnen je medewerkers altijd en overal werken op het apparaat naar keuze. Dit is pas vrijheid.

 

Veiligheid

De medewerker en IT-afdeling moeten zich absoluut geen zorgen maken over veiligheid. Met Unified Endpoint Management zorg je er automatisch voor dat elke gebruikersgroep de juiste security settings op elk apparaat krijgt. Hierdoor borgen wij de veiligheid van: elk apparaat, elk operating system dat gebruikt wordt en elke applicatie die beschikbaar wordt gesteld. Is iemand een toestel verloren, dan kun je deze direct tracken en/of wissen. Bij Bring Your Own Device wissen we alleen de zakelijke content. Bij bedrijfskritische applicaties stellen we automatisch een VPN in. Wel zo veilig. BLAUD regelt de veiligheid, zodat niemand zich ooit zorgen maakt. En heb je meer veiligheid nodig? Dan voegen we mobile threat detection of email security toe.

 

Aandacht

Met Unified Endpoint Management wordt elk apparaat automatisch geconfigureerd. Dit betekent dat bijvoorbeeld Wifi, email, agenda, bedrijfsapplicaties en nog veel meer apps standaard geconfigureerd zijn. Na die tijd kun je alles over the air pushen naar het apparaat. Dus heeft iemand een bedrijfsspecifieke app nodig, met Unified Endpoint Management push je het direct.

Het uitrollen van apparaten is erg eenvoudig. Door middel van Apple DEP, Samsung KME, Android Zero Touch of Windows Autopilot automatiseer je een groot deel van deze uitrol. Een succesvolle en leuke uitrol noemen wij het Sinterklaasproject. Geen handmatige uitrollen meer. Het apparaat gaat direct van leverancier naar medewerker dankzij Unified Endpoint Management en onze beproefde aanpak.

Met Unified Endpoint Management ben je in staat om jouw medewerkers en IT-afdeling optimaal te ondersteunen.

Elk Unified Endpoint Management product heeft haar eigen voordelen en beperkingen. Wij informeren je graag over de verschillende Unified Endpoint Management producten en de impact die elk merk heeft op de drie pijlers: vrijheid, veiligheid en aandacht. Wilt u een gedegen advies over de beste oplossing die bij uw organisatie past, kijk dan bij ons Mobile Assessment.

MobileIron

Gebruik de kracht en de veiligheid van elk operating system en werk met een native experience.
Lees Meer

Workspace ONE: Airwatch

Eenvoudig en intuïtief beheer met de meest toonaangevende Unified Endpoint Management tools.
Lees Meer

BlackBerry

De meest veilige oplossing die werkt met een krachtige container op elk apparaat.
Lees Meer

Microsoft EMS Intune

Identiteit gedreven innovatie om veilig te blijven en productief te zijn.
Lees Meer

Samsung Knox Manage

Als je op zoek bent naar Mobile Device Management. Ook Apple kun je ermee beheren.
Lees Meer

We're ready, lets do this.

We reply to everyone right away. See for yourself.
New business
nienke.roseboom@blaud.com
Say hi
hello@blaud.com