Nieuwe website

Begin juni gaan we live met een compleet vernieuwde website.

Nieuwe apparaten uitrollen, elke IT-afdeling heeft er mee te maken. BLAUD noemt dit ‘lopende band werk’. Want met onze ‘lopende band’ zorgen we namelijk voor een vlekkeloze uitrol van smartphones, laptops en tablets. Door het toepassen van technologie bespaart BLAUD veel tijd, stress en geld. BLAUD heeft het uitleverproces tot een kunst verheven en noemen dit graag een Sinterklaasproject.

Sinterklaasproject

'Nieuwe apparaten? Laat BLAUD de uitrol zo efficiënt mogelijk verzorgen'

Door gebruik te maken van de juiste technologie bespaar je tijd, stress en geld. BLAUD gelooft in het automatiseren van werkprocessen. Het bijkomende voordeel is dat het ook nog eens professioneler overkomt naar je collega’s.

Hieronder geven we de mogelijkheden weer. Natuurlijk kunnen we elk proces combineren en op maat maken.

 

De geautomatiseerde uitrol

De meest efficiënte uitrol is de volledig geautomatiseerde uitrol. Dit proces ziet er als volgt uit:

 1. Nieuwe apparaten schaf je aan in combinatie met Apple DEP, Samsung KME, Android zero touch of Windows autopilot.
 2. BLAUD zet deze apparaten in het gewenste Unified Endpoint Management platform
  1. Indien je overstapt van Unified Endpoint Management tool dan zet BLAUD de migratietool in.
 3. De apparaten worden direct van leverancier naar de eindgebruiker gestuurd. De IT-afdeling raakt de apparaten fysiek niet aan.
 4. De eindgebruiker pakt het apparaat uit als een cadeau en maakt verbinding met WiFi. Nadat het apparaat verbinding heeft neemt de Unified Endpoint Management software de installatie over. Dit betekent dat het gehele apparaat automatisch wordt ingericht.

Bovenstaande manier van uitrollen is de meest efficiënte manier. De kwaliteit blijft geborgd, omdat de eindgebruiker minimale handelingen verricht om het apparaat te activeren.

 

De full service uitrol

Wanneer je er een nog groter feest van wilt maken dan staat BLAUD ook voor je klaar. De full service uitrol staat in het teken van automatisering, aandacht en training. Dit proces ziet er als volgt uit:

 1. De eindgebruikers plannen zelf in wanneer en waar ze het nieuwe apparaat in ontvangst nemen. Dit regelen we met ons planningsportaal. Natuurlijk passen we het portaal aan, zodat dit voldoet aan jouw wensen.
 2. De concrete business case in tijd- en kostenbesparing zit in een efficiënte uitlevering van de toestellen. BLAUD regelt de volledige registratie, configuratie en distributie van de nieuwe toestellen. De toestellen liggen, ingespoeld met de juiste instellingen en apps, vervolgens klaar voor ontvangst op de juiste locatie. Uiteraard maken we gebruik van de nieuwste technieken om de uitrol zo soepel mogelijk te laten verlopen. Door  Apple DEP, Samsung KME, Android zero touch of Windows autopilot te gebruiken.
 3. BLAUD zet deze apparaten in de gewenste Unified Endpoint Management platform
  1. Indien je overstapt van Unified Endpoint Management tool dan zet BLAUD de migratietool in.
 4. Na ontvangst verzorgen we een praktische producttraining. Als het om een grotere verandering gaat dan werken we samen met Work21 voor een verdergaand adoptieproces. Afhankelijk van je organisatie en ambitie kies je een programma. Soms is een 1:1 sessie wenselijk, soms is een eigen digitaal magazine met video het meest effectief, wij zoeken het voor je uit!

Bovenstaande manier van uitrollen is de meest uitgebreide manier van distributie. Heb je een andere uitrol voor ogen of een combinatie? BLAUD helpt je graag verder.

We're ready, lets do this.

We reply to everyone right away. See for yourself.
New business
nienke.roseboom@blaud.com
Say hi
hello@blaud.com