Nieuwe website

Begin juni gaan we live met een compleet vernieuwde website.

Je wilt enquêtes afnemen bij de receptiebalie? Of het instructieboek in een hotelkamer digitaliseren? Of een tablet alleen gebruiken voor een specifieke applicatie?

Zet het apparaat dan in een kiosk modus! Zodat iedereen het apparaat alleen kan gebruiken voor specifieke doeleinden, wel zo veilig.

Kiosk oplossing

'Richt een apparaat volledig naar wens in'

Zet je apparaat in kiosk modus wanneer je het apparaat volledig naar wens wilt inrichten. Denk hierbij aan een tablet die alleen gebruikt mag worden om een enquête af te nemen. Een smartphone die alleen toegang verschaft tot het patiëntendossier. Een Chromebook die alleen gebruikt wordt als gastenregistratie tool. En ga zo maar door. BLAUD helpt je mee!

Wij kunnen diverse apparaten in een kiosk modus zetten. Dit heeft diverse voordelen, namelijk:

  • Veiligheid. Het apparaat wordt volledig naar wens ingericht. Je kan bijvoorbeeld geen andere app’s downloaden of websites openen. Het apparaat is letterlijk nergens anders meer voor te gebruiken. Zelfs niet na een factory reset. Daardoor is het apparaat niet aantrekkelijk voor dieven om mee te nemen.
  • Functioneel. Direct en snel de gewenste applicatie(s) gebruiken. Geen last van traagheid door updates en veel te veel apps.
  • Digitaal. Vervang papier voor een tablet, smartphone of laptop. Wel zo MVO.

Veel apparaten kunnen wij in kiosk modus zetten. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

We're ready, lets do this.

We reply to everyone right away. See for yourself.
New business
nienke.roseboom@blaud.com
Say hi
hello@blaud.com