Nieuwe website

Begin juni gaan we live met een compleet vernieuwde website.

De nieuwe beweging is alweer ingezet. We verplaatsen van ‘Mobile first’ naar ‘Thing first’. De wereld wordt steeds meer met elkaar verbonden, maar hoe zorg je voor de juiste beveiliging in deze hyperconnected wereld? BlackBerry Spark is het enige Enterprise of Things (EoT) platform gebouwd om ultra veilige hyperconnectiviteit te bieden.

 

 

Enterprise of Things platform

'BlackBerry Spark, het enige EoT platform ter wereld'

BlackBerry Spark is een platform dat veilige communicatie en verbindingen legt tussen verschillende slimme endpoints. Hierdoor kun je IoT endpoints maken, managen en gebruiken op een compleet nieuwe manier.

Het Spark platform stelt:

  • OEM’s in staat om complexe ‘dingen’ te maken. Denk hierbij aan autonome voertuigen en industrieel apparatuur die moeten voldoen aan hoogste veiligheidseisen.
  • Ondernemingen in staat veilig gebruik te maken van kunstmatige intelligentie en het managen van slimme ‘dingen’ ongeacht het besturingssysteem.
  • Mensen in staat om automatisch elk hyperconnected ‘ding’ te vertrouwen zonder zich zorgen te maken over de beveiliging. Naarmate het personeelsbestand evolueert, biedt Spark eindgebruikers de mogelijkheid om naadloos en veilig tussen hun persoonlijke en werkprofielen over te stappen.

BlackBerry Spark onderscheidt zich in een snelgroeiende markt als het enige platform dat is ontworpen en gebouwd voor ultraveilige en branche specifieke veiligheidscertificeringen. Als open en uitbreidbaar platform kan BlackBerry Spark snel IoT en andere oplossingen van partners integreren. Waaronder AWS, Baidu, Google, Microsoft, NVIDIA, Qualcomm en Samsung.

 

Hoge mate van privacy, compliancy en security

BlackBerry Spark maakt gebruik van de uitgebreide portfolio van technologie die 80+ certificeringen heeft verdiend. Meer dan welke andere IoT-leverancier dan ook. Het bevat FIPS-gevalideerde, AES 256-bits codering op appniveau om ervoor te zorgen dat gegevens altijd op een apparaat, via het mobiele netwerk en in de infrastructuur van een bedrijf worden beschermd. BlackBerry Spark zal organisaties in staat stellen om te voldoen aan strenge multinationale wettelijke vereisten. BlackBerry is de enige EoT-platformprovider die Common Criteria EAL4 + voor zowel iOS als Android heeft bereikt en daarmee het hoogste beveiligingsniveau op de markt biedt.

BLAUD is innovatief en sluit daardoor goed aan bij BlackBerry. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.

We're ready, lets do this.

We reply to everyone right away. See for yourself.
New business
nienke.roseboom@blaud.com
Say hi
hello@blaud.com