Nieuwe website

Begin juni gaan we live met een compleet vernieuwde website.

Alle data en apparaten veilig en onder controle!

Mobile Workplace

'De wereld verandert razendsnel, be prepared!'

Overal, altijd en op elk apparaat veilig werken is de toekomst. Ook de vrijheid om het apparaat te kunnen kiezen waar je het beste op werkt hoort erbij. Elke applicatie dient benaderbaar te zijn op elk apparaat. De moderne medewerker wil zelf bepalen waar, wanneer, waarmee en hoe hij of zij het werk invult.

De moderne medewerker wil zorgeloos kunnen werken. Dit betekent dat veiligheid standaard geborgd moet zijn. Zowel voor de medewerker als voor de IT-afdeling. Niemand wil zich zorgen maken over de veiligheid van data, applicaties en privacy.

De moderne medewerker wil aandacht. IT moet in dienst staan van de medewerker en niet andersom. Van middelmatigheid is nog nooit iemand enthousiast geworden. Overtref verwachtingen. Altijd.

Iedere moderne organisatie wil dit bieden aan haar medewerkers. Laat BLAUD jou helpen om dit te bereiken.

Mobile Assessments

Ambitieuze plannen beginnen vaak met ons mobile assessment!
Lees Meer

Unified Endpoint Management

De krachtige integratietool. Je hebt er veel, wij kennen ze allemaal. Je wilt alle apparaten uniform beheren, managen en beveiligen. De mogelijkheden zijn ongekend, maar waar kies je voor?
Lees Meer

Enterprise of Things platform

Slimme apparaten die met elkaar communiceren. Hoe beveilig je deze communicatie en genereer je de alerts die jij wilt zien?
Lees Meer

Containerization

In ons leven houden we zakelijk en privé ook gescheiden. Waarom doen we dit dan niet op onze apparaten? Respecteer de privacy van je medewerkers en stel gelijk je bedrijfsdata veilig.
Lees Meer

Sinterklaasproject

Nieuwe apparaten uitrollen? Laat de medewerkers zelf hun cadeau uitpakken en activeren zonder dat IT ertussen komt. Laat BLAUD dit feest voor jou organiseren.
Lees Meer

Migratietool

Migreren is nog nooit zo makkelijk geweest. Automatisch en naadloos overgaan naar een ander UEM platform.
Lees Meer

Kiosk oplossing

Dichttimmeren, afbakenen, vergrendelen, blokkeren, demarqueren…. Gebruik uw devices met 1 of enkele applicaties voor marketing doeleinden, veiligheidsoverwegingen en/of gemak.
Lees Meer

Blijf niet hangen in de orientatie fase.

Onderneem actie want voor je het weet ben je te laat!

Wij combineren de wensen van jouw organisatie, mensen en afdelingen met onze kennis, ervaring en partners. Laat BLAUD je mobiele ambities realiseren!

Neem contact op