Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Blaud sluit zich aan bij de Microsoft Intelligent Security Association (MISA)

Wat dat voor jou betekent? Als lid van MISA is Blaud nóg beter in staat organisaties te helpen om steeds geavanceerde cyberaanvallen tegen te gaan. Blaud heeft namelijk zijn bekwaamheid aangetoond in de Microsoft Security Space. Hierdoor heeft Blaud nu toegang tot specialisten, productontwikkelingsteams en kunnen klanten er zeker van zijn dat Blaud toegang heeft tot een team van de beste beveiligingsspecialisten. Hiermee blijven wij jouw ideale partner voor veilig en mobiel werken.

Verdedigen in de wereld van toenemende security dreigingen

De Microsoft Intelligent Security Association is een ecosysteem van onafhankelijke softwareleveranciers en managed security providers die hun oplossingen hebben geïntegreerd met de security-producten van Microsoft. Hierdoor is Blaud in staat zich beter te verdedigen in een wereld van toenemende security dreigingen en biedt de mogelijkheid om zijn intelligente beveiligingsdiensten te verrijken.

Effectievere bescherming

Het doel van het MISA-lidmaatschap? Gezamenlijke klanten een effectievere bescherming bieden tegen het groeiend aantal security dreigingen. De klanten van Blaud profiteren zo van meer mogelijkheden op het gebied van databescherming, diensten in de cloud en endpoint management. Daarnaast worden de producten en services van Blaud geïntroduceerd in een MISA-productcatalogus die een beheerde beveiligingsservice en een aantal adviesopdrachten omvat om organisaties te helpen hun zwakke punten te identificeren én hun beveiligingshouding te verbeteren.

Benieuwd naar meer informatie? Neem dan hier contact met ons op.

Relevante Resources

Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
Icoon Whitepaper

White Papers

Apple for Enterprise 2024

Lees Meer
Icoon Over Ons

Blogs

Ontdek de kracht van een managed CSOC

Lees Meer