Inside Sales Mobile Solutions

Inside Sales Mobile Solutions

Ben jij die resultaat gedreven Inside Sales die klanten helpt met Enterprise Mobility oplossingen en slimme Enterprise apps?

Heb jij de ambitie om je: kennis, vaardigheden, ervaring en succes te vergroten in het adviseren van klanten in een snel groeiende, zeer kansrijke en innovatieve Enterprise Mobility markt? Reageer dan op deze vacature!

 

Wat houdt deze rol precies in?

Als “inside sales” ben je de commerciële gesprekspartner met prospects en bestaande relaties van BLAUD.

Naast het slim en efficiënt kansen te creëren voor het sales team, is het contact met bestaande klanten ten behoeve van de lange termijn relatie en het spotten van nieuwe kansen aldaar erg belangrijk in deze rol. Je doet ervaring op in veel verschillende branches, denk aan: financiële instellingen, advocatuur, zorg en de overheid. Verder ben je verantwoordelijk voor ondersteunende commerciële processen.

 

Wat vragen we van jou?

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde commerciële HBO opleiding: MER, informatica, commerciële economie, marketing of communicatie.
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Klantgerichtheid
  • Commercieel inzicht en ondernemer mentaliteit.

 

Omschrijving en arbeidsvoorwaarden

  • Ruimte om je te ontwikkelen met de beste Enterprise Mobility Sales, techneuten en ondernemers uit de markt
  • Marktconform salaris
  • Bonusregeling
  • Telefoon en laptop van de zaak

 

Wat maakt BLAUD uniek?

BLAUD is al sinds 2001 dé onafhankelijke Full Service Enterprise Mobility specialist van de Benelux. Onze mobile specialisten bedenken én realiseren Enterprise Mobility oplossingen. Dit zorgt ervoor dat onze relaties sneller op hun klantwensen kunnen reageren en hun bedrijfsgegevens worden beveiligd. Zowel interne als externe processen maken wij mobiel middels slimme apps en Enterprise Mobility platforms. We werken met allerlei soorten bedrijven en organisaties. Van AEX genoteerd tot aan ziekenhuizen, overheidsinstellingen en advocatenkantoren. Daarbij hebben we de hoogste certificeringen in de markt als het gaat om producten zoals: MobileIron, Microsoft, Apple, Samsung, Lookout en Check Point. Tot slot werken we met de beste keten-partners uit de markt zoals: KPN, Comparex, Tele2 en Scholten Awater.

 

Bij BLAUD hebben wij senior MDM specialisten en app ontwikkelaars in dienst. Deze medewerkers doen Enterprise Mobility Management implementaties, beheer en app ontwikkeling dagelijks voor meer dan 150.000 mobiele apparaten

 

Bij BLAUD is de werksfeer informeel en is een goede dosis humor een pré. Binnen BLAUD werken consultants en ontwikkelaars die zich van nature: zelfstandig persoonlijk ontwikkelen, zich durven uit te spreken en hun verantwoordelijk nemen. Er heerst een “niet zeuren maar poetsen” mentaliteit.

 

Is deze functie iets voor jou?

Neem contact op met Tim de Vries via: tim.de.vries@blaud.com
Stuur een motivatiebrief met het daarbij horende CV.

CONTACT?!

Je ziet het wel zitten om ons BLAUD-team te komen versterken?

M: Thierry.Lammers@blaud.com
T: +31880018345