Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Hardware

Het inrichten van een toekomstbestendige moderne werkplek begint bij het kiezen van de juiste apparatuur. Windows vs. macOS, Android vs. iOS. Als geaccrediteerd reseller van premium hardware biedt Blaud een uitgebreide selectie van hoogwaardige apparaten op maat van jouw zakelijke behoeftes.  

De door jou geselecteerde apparaten worden niet alleen geleverd op de locatie van jouw keuze, onze experts verzorgen ook een soepele uitrol en een vlekkeloze Unified Endpint Management-migratie. Zo kunnen je werknemers direct aan de slag!

De Hardwarepartners van Blaud

Samsung

(Robuuste) smartphones, tablets, laptops, smartwatches en meer. Als Samsung Platinum Reseller begeleiden we je graag in je zoektocht naar de werkplektools die perfect aansluiten bij jouw zakelijke behoeftes.

Maar bij het inrichten van een toekomstbestendige moderne werkplek komt meer kijken dan alleen maar het selecteren van de juiste apparatuur. Onze Samsung Knox Managed Service Provider status onderstreept onze diepgaande kennis én ervaring in het naadloos integreren van Samsung-apparaten in je bestaande IT-omgeving.

Apple

Apple-hardware staat bekend om zijn intuïtieve design, naadloze integratie met het Apple-ecosysteem én krachtige prestaties. Als Authorised Reseller, helpen we je graag bij het kiezen van de juiste apparaten én bij het naadloos integreren van de door jou gekozen Apple-producten in je bedrijfsomgeving. Of je werkt met een iPhone, iPad, MacBook of Apple Watch, met onze kennis en expertise creëren we een veilige, efficiënte en productieve werkplek waarin je medewerkers kunnen excelleren.   

Fairphone

Het bouwen van een duurzaam bedrijf is geen klus die van de ene op de andere dag geklaard is. Maar als je deze ambitie hebt, staat Blaud voor je klaar. Als Fairphone Enterprise Reseller ondersteunen we je graag bij het integreren van duurzame, toekomstgerichte en eerlijke smartphones en accessoires, waaronder de Fairphone 5, zodat je organisatie haar duurzame ambities kan waarmaken.

Dell

MacBooks mogen dan wel aan populariteit winnen in het bedrijfsleven, ze zijn niet geschikt voor iedere organisatie omdat ze geen Windows ondersteunen. Dell biedt een breed scala aan modellen, variërend van betaalbare opties tot krachtige machines voor professionals, die perfect aansluiten bij jouw zakelijke behoeftes. Dell-laptops combineren betrouwbaarheid, veelzijdigheid en krachtige prestaties, wat hen een uitstekende keuze maakt voor je moderne werkplek. Onze experts ondersteunen je graag bij de integratie van Dell-hardware in je bedrijfsomgeving, zodat je medewerkers optimaal kunnen presteren.

Microsoft Surface

Microsoft Surface-apparaten bieden het beste van laptops en tablets, met touchscreens en afneembare toetsenborden, ideaal voor professionals onderweg. Ze integreren naadloos met Windows en andere Microsoft-diensten voor een soepele en efficiënte werkervaring. Niet zeker welk apparaat het beste aansluit bij je zakelijke behoeftes? Onze experts helpen je graag bij het kiezen van de juiste Surface-apparaten én ondersteunen je bij de integratie van de gekozen hardware in je werkplek. Zo kunnen je medewerkers voortaan veilig én flexibel werken, waar en wanneer ze maar willen. 

Zebra Technologies

Je frontline-medewerkers zijn het gezicht van je organisatie. Door hen uit te rusten met de juiste tools en technologieën voor werk, verbeter je niet alleen de werknemerservaring, maar ook de algehele prestaties van je bedrijf. Zebra’s innovatieve hardware en software, in combinatie met Blaud’s expertise in veilig en mobiel werken, leveren een slimme totaaloplossing die je bedrijfsprocessen optimaliseert én de efficiëntie en productiviteit van je medewerkers een boost geeft. 

Benieuwd naar welke apparatuur het beste aansluit bij jouw zakelijke behoeftes? 

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze hardware-experts.