The secure mobility solution that unlocks your mobile potential

WIE IS GOOD TECHNOLOGY?

 Good Technology, marktleider op het gebied van beveiligde mobiliteit, biedt bedrijven en overheidsinstellingen wereldwijd mobiele beveiligingsoplossingen binnen de volledige mobiele levenscyclus. De oplossingen van Good bestaan uit een suite van collaboratie-applicaties, een beveiligd mobiel platform, mobile device management, unified monitoring, management en analyse, applicaties voor derde partijen en een partner-ecosysteem. Meer dan 6.000 organisaties in in 180 landen gebruiken oplossingen van Good Technology, waaronder ruim vijftig van de FORTUNE 100™ bedrijven. Kijk voor meer informatie op: www.good.com.

GOOD & BLAUD

BLAUD  weet als geen ander hoe je met mobile devices en apps bedrijfsprocessen kunt versnellen en productiviteit kan verbeteren, ze kennen de oplossing voor het beveiligen en beheren van smartphones, tablets en bedrijfsgegevens. Daarnaast biedt BLAUD dienstverlening om het veilige enterprise mobility platform van Good te ontwerpen installeren en te beheren.

Het Good Dynamics (EMM) Platform vergemakkelijkt het beveiligen van maatwerk applicaties, de Enterprise AppStore geeft de klanten de mogelijkheid deze maatwerk apps gecontroleerd aan hun werknemers aan te bieden.

De reeds ontwikkelde BLAUD applicaties zoals de ‘Who=Who‘ app en de business continuity app ‘Pocket-BCM‘ zijn tevens beschikbaar voor het Good Dynamics platform.

Vraag meer informatie aan

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer

Geïnteresseerd in

Uw bericht

GOOD TECHNOLOGY

H-Toren, Zuidplein 36,
1077 XV Amsterdam
Tel: +31 20 7997752

M: goodnl@good.com
F: facebook.com/goodformobile
T: twitter.com/GOOD_technology
Y: youtube.com/user/GoodForMobile