Fulltime Sales Consultant Mobile Security & Apps

VACATURE: BLAUD ZOEKT SALES CONSULTANT MOBILE SECURITY & APPS

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

Ben jij die resultaat gedreven pitbull die energie krijgt van het binnenhalen van nieuwe klanten?

Weet jij klanten te overtuigen?

Heb jij de ambitie om jouw kennis, vaardigheden, ervaring en succes te vergroten in het adviseren van klanten in een snel groeiende, zeer kansrijke en innovatieve Enterprise Mobility markt? Reageer dan op deze vacature!

 

Ter uitbreiding van ons salesteam zijn wij op zoek naar een commerciële en communicatiefvaardige Sales Consultant. Als Sales Consultant adviseer je prospects op het gebied van Enterprise Mobility en Security oplossingen en over het bouwen van slimme apps. Je werkt nauw samen met ons uitgebreide netwerk van innovatieve technologie-partners in zowel het commerciële voortraject als tijdens de daadwerkelijke oplevering.

Ben jij helemaal in je element bij het aantrekken van nieuwe klanten, netwerken, het creeëren van nieuwe kansen en je hebt een passie voor innovaties op het gebied van Enterprise Mobility, Augmented reality en App building.

Wie ben jij?

Sales en netwerken; daarbij ben jij helemaal in je element. Er bestaat voor jou geen grotere kick dan het aantrekken van nieuwe klanten en opdrachten. Je werkt resultaatgedreven en bent niet bang om koude acquisitie te plegen. Om je relatienetwerk te versterken en uit te breiden ben jij regelmatig te vinden op netwerkevents en bijeenkomsten van expertisegroepen.

Jij bent dé consultant die prospects adviseert op het gebied van Enterprise Mobility, Apps en de laatste innovaties. Jij bent in staat om behoeftes bij prospects te signaleren en deze behoeftes in te vullen met de diensten van BLAUD. Jij weet dus hoe je klanten kan overtuigen!

Je houdt van een open, vrije en innovatieve cultuur, daarnaast ben je in het bezit van een gezonde dosis humor en enthousiasme.

 

Jouw skills

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een IT-organisatie.
 • Ervaring op het gebied van (telefonisch) koude acquisitie is een pré.
 • Je bent een netwerker en bezit overtuigingskracht.
 • Je loopt niet weg voor het geven van presentaties en staat sterk in je schoenen.
 • Je bent leergierig, analytisch, stressbestendig, secuur, creatief en verbindend.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van het Microsoft Office pakket, met name Excel, Word en PowerPoint.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B.

 

Wat bieden wij jou

 • Een goed marktconform salaris inclusief een uitstekende bonusregeling.
 • Wij vinden de balans tussen werk en privé uitermate belangrijk en zijn voorstander van flexibele werktijden (zolang het samenwerken met collega’s en klanten mogelijk blijft natuurlijk).
 • Een laptop, smartphone en een leaseauto horen bij je vak en worden door ons ter beschikking gesteld.
 • Je krijgt 29 vakantiedagen op jaarbasis en 8% vakantiegeld.
 • Onderdeel van een snel groeiend en innovatief bedrijf
 • Een pensioen, een aanvullende verzekering bij arbeidsongeschiktheid en een collectieve ziektekostenverzekering maken deel uit van je arbeidsvoorwaarden.

Wie is BLAUD

De consultants van BLAUD zorgen ervoor dat de medewerkers van onze klanten efficiënter kunnen werken ongeacht tijd of plaats. Dit doen we door innovatieve mobiele oplossingen te leveren volgens ons ‘Full Service Enterprise Mobility’ concept. De helft van het bedrijf is gespecialiseerd in het beveiligen en beheren van smartphones, tablets en laptops met behulp van Enterprise Mobility Management (EMM) oplossingen van gerenommeerde bedrijven. De andere helft ‘van het huis’ ontwikkelt mobiele oplossingen in de vorm van mobiele (maatwerk) apps en de bijbehorende middleware. De combinatie van zeer gespecialiseerde kennis van (mobiele) infrastructuur en app development is uniek. Daarom mogen we Politie, Defensie, Rijkswaterstaat, diverse banken, toonaangevende accountants- en advocatenkantoren tot onze klanten rekenen.

 

Zien? //blaud.com/slideshow

 

BLAUD is onderdeel van de e-office group die in 1991 is opgericht. De e-office group is al ruim 25 jaar specialist in Microsoft, IBM en cloud-oplossingen. Sinds 2001 is e-office een toonaangevende speler in de Enterprise Mobility markt, deze activiteiten zijn verzelfstandigd in BLAUD. Voor het adequaat kunnen invullen van projecten is BLAUD strategische partnerships aangegaan met o.a. Apple, BlackBerry, Check Point, Comparex, KPN, Lookout, IBM, MobileIron, Microsoft, Mimecast Samsung, Scholten Awater en Tele2.

CONTACT?!

Je ziet het wel zitten om ons BLAUD-team te komen versterken?

M: RECRUITMENT@BLAUD.COM
T: +31880018345

Vraag meer informatie aan

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer

Geïnteresseerd in

Uw bericht