Fulltime Inside Sales

Kom jij ons team versterken?

Zoek jij naar een nieuwe uitdaging, waarbij je veelzijdig, commercieel en ondersteunend bezig bent? Doe jij graag in de voorhoede mee en hou jij van een creatieve, innovatieve en commerciële organisatie? Sta jij stevig in je schoenen? Dan is dit dé functie voor jou!

Ter ondersteuning van ons salesteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste en stressbestendige Fulltime Inside Sales.

Als Inside Sales ondersteun je BLAUD en e-office, waar nodig, op het vlak van sales en (order)administratie. Dit betekent dat je extern klantcontact hebt en dat je verantwoordelijk bent voor het interne administratieve commerciële proces. Verder heb je een actieve rol in het meedenken bij en uitvoeren van promotiegerichte marketingactiviteiten die bijdragen aan de brand BLAUD en e-office.

 

Wie ben jij?

Jij bent proactief, gastvrij, nauwkeurig, flexibel en administratief goed onderlegd. Je krijgt energie van het ordenen en structureren van werk, daarnaast ben je niet bang om contact op te nemen met onze klanten. Verder is een flinke dosis humor en enthousiasme een must.

 

Zijn dit jouw skills?

 • Je beschikt over een MBO+ / HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een IT-organisatie.
 • Je bent positief kritisch ingesteld en ziet hoe je processen kan verbeteren.
 • Je bent leergierig, analytisch, stressbestendig, secuur, creatief en verbindend.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van het Microsoft Officepakket, met name Excel, Word en PowerPoint hebben geen geheimen voor je.
 • Je hebt eerder gewerkt met Microsoft CRM, SharePoint en Exact Online.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs.

 

Wat bieden wij jou

 • Een marktconform salaris.
 • Wij vinden de balans tussen werk en privé uitermate belangrijk, wij zijn dus voorstander van flexibele werktijden (zolang het samenwerken met collega’s en klanten mogelijk blijft natuurlijk).
 • De modernste tools waaronder, een laptop en smartphone horen bij je vak en worden dus door ons ter beschikking gesteld.
 • Je krijgt 29 vakantiedagen op jaarbasis, 8% vakantiegeld en een reiskostenvergoeding.
 • Een pensioen, een aanvullende verzekering bij arbeidsongeschiktheid en een collectieve ziektekostenverzekering maken deel uit van je arbeidsvoorwaarden.

 

Over BLAUD

De 20 consultants van BLAUD zorgen ervoor dat de medewerkers van onze klanten efficiënter kunnen werken ongeacht tijd of plaats. Dit doen we door innovatieve mobiele oplossingen te leveren volgens ons ‘Full Service Enterprise Mobility’ concept. De helft van het bedrijf is gespecialiseerd in het beveiligen en beheren van smartphones, tablets en laptops met behulp van Enterprise Mobility Management (EMM) producten van gerenommeerde bedrijven. De andere helft ‘van het huis’ ontwikkelt mobiele oplossingen in de vorm van mobiele (maatwerk) apps en de bijbehorende middleware. De combinatie van zeer gespecialiseerde kennis van (mobiele) infrastructuur en app development is uniek. Daarom mogen we Politie, Defensie, Rijkswaterstaat, diverse banken, toonaangevende accountants- en advocatenkantoren tot onze klanten rekenen. Zien? Check: https://blaud.com/slideshow

 

BLAUD is onderdeel van de e-office group die in 1991 is opgericht. De e-office group is al ruim 25 jaar specialist in Microsoft, IBM en cloud-oplossingen. Sinds 2001 is e-office een toonaangevende speler in de Enterprise Mobility markt, deze activiteiten zijn verzelfstandigd in BLAUD. Voor het adequaat kunnen invullen van projecten is BLAUD strategische partnerships aangegaan met o.a. Apple, BlackBerry, KPN, Lookout, IBM, MobileIron, Microsoft, Samsung, Scholten Awater en Tele2.

 

Over e-office

e-office adviseert organisaties over de manier waarop zij technologie kunnen inzetten om (virtuele) samenwerking en kennisdeling te verbeteren en zo efficiënter te werken, ongeacht tijd of plaats. Onze specialisten helpen toonaangevende organisaties in het ontwerp en de implementatie van een digital workspace, waarin we ook de gebruikskant niet uit het oog verliezen. Een project is pas geslaagd als de gebruikers er met plezier gebruik van maken. Deze passie delen we met elkaar en met onze klanten.

CONTACT

Je ziet het wel zitten om ons BLAUD-team te komen versterken?


Vacature Fulltime Inside Sales