de digital workspace van e-office

OVER E-OFFICE

e-office helpt organisaties slimmer te worden door de inzet van een digital workspace.In de digital workspace zijn intranet en persoonlijke werkplek versmolten tot een digitale, mobiele omgeving die jou persoonlijk ondersteunt in je werk. Waar samenwerken en leren van elkaar vanzelfsprekend zijn. Of je nu vanachter een bureau werkt of op in het veld, de digital workspace is overal en altijd bereikbaar.

De digital workspace is de belangrijkste bouwsteen voor een slimme organisatie, ook wel ‘connected company’ genoemd. Dit is een organisatie waar openlijk wordt gewerkt, waardoor kennis delen en samenwerken vanzelfsprekend zijn. Waar het gesprek met klanten en partners centraal staat en flexibel reageren op veranderingen gewoon. Benieuwd naar de specifieke roadmap voor je organisatie?

e-office baseert haart oplossingen op populaire producten van IBM en Microsoft zoals IBM Connections, Lotus Domino, Microsoft Exchange en Microsoft Sharepoint. Voor een efficiente adoptie van onze oplossingen werken wij samen met collega’s uit het zusterbedrijf WORK21.

Vraag meer informatie aan

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer

Geïnteresseerd in

Uw bericht

E-OFFICE

Duwboot 20
3991 CD  HOUTEN

Telefoon: +31(0)88 001 8300

M: info@e-office.com
W: www.e-office.com