Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
BOEK EEN MEETING

Blaud wordt 100% dochter van CWSI

CWSI, Iers specialist in mobiele en cloudbeveiliging, neemt het Nederlandse Blaud over, een specialist in mobiliteit en beveiliging gevestigd in De Meern, Nederland. Om deze overname te voltooien en ambitieuze groeiplannen te ondersteunen om een toonaangevende pan-Europese leverancier van cloud- en mobiele beveiliging te worden, heeft CWSI zich verzekerd van nieuwe financiering van 21 miljoen euro, afkomstig van Castlegate Investments.

Blaud wordt een volledige dochteronderneming binnen de CWSI-groep. De 20 werknemers, waaronder CEO en medeoprichter Thierry Lammers, zijn tot de groep toegetreden.

Na de overname, die de eerste is van CWSI op het Europese vasteland, verwacht CWSI dat de groepsomzet zal groeien tot meer dan 20 miljoen euro in 2022. Verwacht wordt dat de Europese en Britse markten 75% van de totale inkomsten zullen bijdragen.

Europese speler

Thierry Lammers, medeoprichter en CEO van Blaud, zei: “CWSI en Blaud delen hetzelfde DNA om organisaties en hun werknemers in staat te stellen productief en veilig te werken vanaf elke locatie, op elk apparaat. Ik kijk uit naar de samenwerking met CWSI om nieuwe manieren te blijven vinden om waarde te creëren voor onze klanten en hun beveiligingsuitdagingen op te lossen.”

Ronan Murphy, medeoprichter en CEO van CWSI, zegt: “Ik ben verheugd om Thierry en het team van Blaud te verwelkomen in de CWSI Group. Er is een sterke overlap in onze oplossingsgebieden, waardeproposities en bedrijfsculturen en beide organisaties zijn sterk vertegenwoordigd in de sectoren Strafrecht en Volksgezondheid.  Door de twee bedrijven samen te brengen ontstaat een van de grootste en meest ervaren mobiele beveiligingsteams in Europa.”

“Dit spannende nieuwe hoofdstuk in het verhaal van CWSI zou niet mogelijk zijn zonder de steun van onze nieuwe investeerders en ik kijk ernaar uit om hun vertrouwen in ons terug te betalen bij het uitvoeren van onze buy and build-strategie om een toonaangevende pan-Europese leverancier van cloud- en mobiele beveiligingsoplossingen te creëren.”

Blaud: Uitbreiding naar Groot-Brittanië en Ierland

Blaud bedient zowel de private als de publieke sector en levert technische, advies-, ondersteunings- en beheerde diensten aan klanten op het gebied van Unified Endpoint Management (UEM), Mobile Threat Defence (MTD) en de ontwikkeling van bedrijfsapplicaties en -software. Blaud heeft meer dan 100 directe klanten en heeft ook een succesvol channel partnership programma.  Klanten zijn onder meer Smurfit Kappa, Amsterdam UMC, Rijkswaterstaat en rechtshandhavingsorganisaties.

CWSI heeft zijn hoofdkantoor in Dublin en levert mobiliteits- en beveiligingsoplossingen aan ondernemingen en overheidsklanten, zowel rechtstreeks als via partnerschappen met wereldwijde telecommunicatieaanbieders zoals Telefonica, Telstra en Hutchison Whampoa (Three).

CWSI zal de markt voor Blaud’s diensten op het gebied van applicatieontwikkeling uitbreiden tot het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De klanten van Blaud krijgen toegang tot het brede scala aan technische vaardigheden, middelen en kanaalpartnerschappen van CWSI, waaronder de speciale Microsoft Security Practice, ondersteund door zijn Microsoft Gold Security-competentie en lidmaatschap van de Microsoft Intelligent Security Association (MISA).

Deze nieuwste deal voor CWSI volgt op de overname en succesvolle integratie van de in het Verenigd Koninkrijk gevestigde cyber- en cloudbeveiligingsdienstverlener AVR in april 2021.

Resources

Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
Icoon Whitepaper

White Papers

Apple for Enterprise 2024

Lees Meer
Icoon Over Ons

Blogs

Ontdek de kracht van een managed CSOC

Lees Meer

Over CWSI Group
CWSI, opgericht in 2010, is een toonaangevende leverancier van IT-beveiligings- en compliance-oplossingen die de moderne werkplek ondersteunen. Vanuit kantoren in Dublin en Reading levert het consultancy, professionele diensten en managed services aan veel van de meest gerespecteerde organisaties van Ierland en het Verenigd Koninkrijk in een breed scala van sectoren.

CWSI heeft een diepgaande technische expertise in het ontwerp, de implementatie, de integratie en het beheer van toonaangevende software-oplossingen, en is vijf keer Microsoft Gold partner. CWSI helpt bedrijven te bloeien en veilig te blijven in een mobiele wereld en heeft honderden organisaties en duizenden werknemers in staat gesteld productief en veilig te werken vanaf elke locatie en op elk apparaat.

Over Blaud
Blaud, lid van de Enterprise Mobility Experts Alliance (EMEA) groep, is opgericht in 2007 en heeft zijn hoofdkantoor in Utrecht, Nederland. Het bedrijf levert professionele diensten, technische adviezen en ondersteunende diensten voor een reeks oplossingen op het vlak van mobile device management en mobiele beveiliging, in samenwerking met toonaangevende leveranciers van software, hardware en cyberbeveiligingsdiensten.

Tot de klanten behoren organisaties uit de publieke en private sector in verschillende verticale markten, waaronder Smurfit Kappa, Amsterdam UMC, Rijk Zwaan, Feenstra en de Nederlandse Belastingdienst. Blaud biedt ook diensten aan op het gebied van de ontwikkeling van veilige (mobiele) applicaties, waaronder het ontwerp, de bouw en het beheer van zeer veilige mobiele applicaties voor grote organisaties in de publieke en private sector.

Back to Resources Next Resource

Relevante Resources

Icoon Over Ons

Blogs

Threat Intelligence Ontleed: De Drie Types Op Een Rijtje

Lees Meer
Icoon Whitepaper

White Papers

Apple for Enterprise 2024

Lees Meer
Icoon Over Ons

Blogs

Ontdek de kracht van een managed CSOC

Lees Meer