Nieuwe website

Begin juni gaan we live met een compleet vernieuwde website.

Een mobiele strategie kan je niet starten zonder vertrekpunt. Het beste vertrekpunt is een Mobile Assessment. BLAUD onderzoekt samen met meerdere belanghebbenden uit de organisatie de huidige situatie, de plannen en ambities. Zo ontstaat een goed beeld van de ‘Mobile Maturity’ van je organisatie.

Mobile Assessments

'Meten is weten!'

Het mobile assessment van BLAUD is een gestructureerde aanpak om de mobiele wensen, eisen en ambities in kaart te brengen. Een assessment bestaat uit sparren, inventariseren en visualiseren. Het ontwikkelen van een mobiele strategie is namelijk multi-disciplinair.

Vertrekpunten en kaders

De vertrekpunten van ons assessment zijn altijd Mens, Organisatie en Techniek. In eerste instantie onderzoeken we de huidige situatie. Welke werkprocessen zijn er?  Wat is de rol van de medewerker in het werkproces? Welke technische middelen zijn van toepassing? Zijn er juridische en/of financiële kaders aan de orde? Dit zijn een aantal voorbeelden van vragen die wij beantwoord willen zien.

Vanuit de huidige situatie gaan we, samen met jouw organisatie, de gewenste situatie beschrijven. In de gewenste situatie houdt BLAUD rekening met nieuwe technologieën en wetgeving.

Aanpak

Het assessment inventariseert bij een dwarsdoorsnede van jouw organisatie de huidige en gewenste situatie. Op basis van deze informatie ontwikkelt BLAUD een realistische en gefaseerde aanpak. Deze aanpak gebruiken we om samen met jouw collega’s, je leveranciers en je businesspartners de mobiele ambities te verwezenlijken.

We're ready, lets do this.

We reply to everyone right away. See for yourself.
New business
nienke.roseboom@blaud.com
Say hi
hello@blaud.com