Nieuwe website

Begin juni gaan we live met een compleet vernieuwde website.

De Algemene Verorderdening Gegevensbescherming (AVG) is een feit waar je als bedrijf iets mee moet; of je het nou leuk vindt of niet. De wet schrijft voor dat de huidige stand van de techniek in jouw organisatie toegepast wordt. Half werk is geen optie, laten we aan de slag gaan!

GDPR & Compliance

'Eindelijk een keer geen grote griezelshow.'

BLAUD maakt je niet bang met verhalen over torenhoge boetes. Als organisatie zit je écht niet te wachten op datalekken en de bijkomende schade aan jouw organisatie en die van je klanten (of de klanten van je klanten).

Laat ons AVG compliancy en de huidige stand van de techniek pragmatisch samenbrengen. Het beveiligen van bedrijfsgegevens is een taak van iedereen binnen jouw organisatie. Een collectie aan technische maatregelen én de bijbehorende implementatie en adoptie is de eerste stap.

 

Het 6-laags beveiligingsmodel

  1. Awareness & Knowledge
  2. Secured Mobile Apps & Data
  3. Unified Endpoint Management
  4. Mobile Threat Defence
  5. Identity & Access Management
  6. Digital Rights Management

 

Awareness & Knowledge


1. De mens is helaas nog altijd de zwakste schakel in de beveiligingsketen. Beveiligingsmaatregelen leveren niet altijd gebruiksvriendelijke situaties op. Bovenaan ons beveiligingsmodel staat daarom Awareness & Knowledge. Je collega’s moeten bewust zijn van cyber risico’s en omgang met (privacygevoelige) informatie. Dit is een continuproces, de hackers ontwikkelen zich immers ook continu. Gaat er toch iets mis? BLAUD staat voor je klaar!

 

Secured Mobile Apps & Data


2.
Shadow IT is met cloud-technologie en apps nooit zo makkelijk geweest. Een omgeving om documenten in te delen of processen te sturen is met een paar klikjes geregeld. Dit gaat allemaal buiten de plannen en verplichtingen van je organisatie om. Dit ondermijnt daarmee misschien wel de continuïteit. BLAUD vindt dat je beter kunt voorkomen dan genezen. Ontwikkel en implementeer daarom de apps waar je collega’s om vragen met de beveiliging die de organisatie en wetgever vereist.

 

Unified Endpoint Management


3.
Het aantal ingangen tot de bedrijfsgegevens is met een vloot aan laptops, smartphones en tablets in je organisatie toegenomen. Unified Endpoint Management (UEM) is dé oplossing om preventief datalekken tegen te gaan. Zijn er toch calamiteiten aan de orde zoals verlies of diefstal? Neem dan actief maatregelen via deze tool. Unified Endpoint Management is ook in te zetten als methode om applicaties op de apparaten te beveiligen en heeft daarmee een direct raakvlak met ‘laag 2’.

 

Mobile Threat Defense


4.
De smartphone… Er zijn maar weinig apparaten in de wereld die zoveel privacygevoelige en bedrijfskritische gegevens bevatten. En het mooie is: ze staan altijd aan en zijn permanent verbonden met het internet. Een droom voor iedere hacker. Met Mobile Threat Defence wapen je jezelf tegen hacks op je smartphone of tablet. Daarmee is het een noodzakelijke toevoeging aan je digitale verdedigingslinie. Eigenlijk is het net zo normaal en net zo noodzakelijk als anti-virus op je computer. Ontdekt de Mobile Threat Defense oplossing onverhoopt een gevaar zoals een phishing attack of malware in een app, dan wordt via de UEM omgeving het apparaat in quarantaine gezet..

 

Identity & Access Management


5.
De opmars van Microsoft Office 365 en Google G-Suite zorgt ervoor dat de meeste Nederlandse (bedrijfs)e-mail nu al in de cloud staat. Ook financiële- en CRM-processen worden ondersteund door toepassingen uit de cloud. Dit introduceert diverse gemakken maar ook vraagstukken over toegangsbeveiliging. Zijn het wel echt je collega’s die inloggen? Vanaf welke computers worden de gegevens bekeken? Cloud Access Service Broker (CAS-B) oplossingen bieden de tools om dit in goede banen te leiden.

 

Digital Rights Management


6.
De voorgaande beveiligingslagen zijn voornamelijk intern gericht. Ze ondersteunen de bedrijfsprocessen en medewerkers van je eigen organisatie. Zonder samenwerking en kennisdelen heeft jouw organisatie geen bestaansrecht. Door documenten te voorzien van eigen beveiliging heb je maximale controle over jouw informatie. Digital Rights Management (DRM) bepaalt wie toegang krijgt tot het document en wat deze persoon ermee kan doen. De geautomatiseerde toegangscontrole op basis van inhoud (creditcard gegevens, paspoortnummers) of geografie regelt de rest!

 

We're ready, lets do this.

We reply to everyone right away. See for yourself.
New business
nienke.roseboom@blaud.com
Say hi
hello@blaud.com