Nieuwe website

Begin juni gaan we live met een compleet vernieuwde website.

Wij houden van vooruitgang.

Digital Strategy

Neem plaats in de voorste rij van deze achtbaan.

Je weet zeker dat de toepassing van moderne techniek jouw organisatie verder helpt maar waar begin je? Wat wordt je strategie? Moet je het hele bedrijf ‘kantelen’ of is er een methode die snel en effectief het ‘laaghangende fruit’ aanpakt? Hoe past dit dan in het huidige ICT landschap en absortievermogen van de medewerkers?

 

Verslimmen, versnellen, mobiliseren en beveiligen

Bijna 200 organisaties zijn u voorgegaan in het door BLAUD laten verslimmen, versnellen, mobiliseren en beveiligen van hun werkprocessen. Met een nuchtere ‘poten in de modder’ aanpak nemen de consultants van BLAUD u mee op reis in een taal die resoneert bij uw management én op de werkvloer. Dit advies eindigt wat ons betreft niet óp papier en daarmee ín een la. BLAUD talks the talk and walks the walk!

Meer concreet? Zie hieronder wat BLAUD kan doen voor je!

Bring Your Own Technology

Bring Your Own Device is al een bekend fenomeen. BYO apps is de volgende fase. Ondersteun wat je collega's vragen!
Lees Meer

GDPR & Compliance

Privacy, compliance en voorkomen van datalekken kán gewoon geen 'ver-van-je-bed-show' meer zijn. Laat technologie voor je werken!
Lees Meer

Business Creativity

Design thinking, out of the box, poten op tafel, brainstormen, coaching... Samen met de oprichters en experts van BLAUD ga je aan de slag.
Lees Meer

Mobile Assessments

Ambitieuze plannen beginnen vaak met ons mobile assessment!
Lees Meer

Blijf niet hangen in de orientatie fase.

Onderneem actie want voor je het weet ben je te laat!

Wij combineren de wensen van jouw organisatie, mensen en afdelingen met onze kennis, ervaring en partners. Laat BLAUD je mobiele ambities realiseren!

Neem contact op