DEVICE MANAGEMENT & ENTERPRISE APP STORES

U gaat uw bedrijf 'mobiel maken'? Deze pagina is een prima vertrekpunt!

MOBILE DEVICE MANAGEMENT (MDM) EN ENTERPRISE MOBILITY MANAGEMENT (EMM)

De tijd van de ‘dichtgetimmerde’ BlackBerry van de zaak ligt voor velen al een tijdje achter ons. Onze klanten starten steeds vaker Bring Your Own Device of Choose Your Own Device projecten om de verwachtingen van hun medewerkers tegemoet te komen. Dit is een prima moment om u te verdiepen in de mogelijkheden van MDM en EMM producten.

MDM en EMM producten zijn het fundement van uw Enterprise Mobility strategie. Een gedegen productkeuze is daarom onderdeel van het succes van uw project.

MDM en EMM producten helpen u met:

  • het beveiligen van uw bedrijfsgegevens
  • het terugdringen van uw beheerkosten met behulp van remote configuratiebeheer
  • het beschikbaar stellen van veilige (micro) VPN verbindingen met uw bedrijfsnetwerk zodat u uw intranet en back-end systemen kunt benaderen
  • het distribueren, configureren en beveiligen van apps en bijbehorende gegevens

BLAUD is vooraanstaand leverancier van BlackBerry, Good Technology, IBM, Microsoft en MobileIron technologie. Deze gerenommeerde MDM en EMM producten kunnen het fundement van uw Enterprise Mobility strategie vormen. Laat u door ons voorlichten!

LEVEREN ÉN IMPLEMENTEREN

BLAUD begeleid u in het gehele implementatie proces. Na advisering over het juiste MDM cq EMM product kunnen wij de (licentie)producten aan u leveren en de bijbehorende implementatie voor onze rekening nemen. Veelal nemen wij dergelijke opdrachten turn key aan. De engineers die in het pre-sales proces betrokken zijn, ondersteunen u in principe ook bij implementatie. Dat scheelt spraakverwarring en onnodige frustratie bij de overgang van de commerciele naar de implementatie fase.

BLAUD and clear. Daar houden wij van.

BEYOND E-MAIL, UITERAARD!

OK! Uw MDM/EMM omgeving is operationeel. En nu verwachten uw collega’s niet uitsluitend dat hun smartphones en tablets goed zijn aangesloten op uw bedrijfsnetwerk. Gaat u er maar vanuit dat uw collega’s behoefte hebben aan een nieuwe manier van werken. Tijd en plaats onafhankelijk toegang tot documenten, het intranet of nog mooier: een app die aansluit op hún bedrijfsproces.

MDM en EMM zal u hierin op diverse manieren ondersteunen:

  • toegang tot het intranet*
  • toegang tot en het synchroniseren van documenten uit o.a. Microsoft Sharepoint.
  • micro-VPN zodat uw app verbinding kan leggen met gegevensverzamelingen achter de firewall.
  • configuratie van Apps en beveiliging van bedrijfsgegevens door middel van App wrapping en SDK’s
  • of voor de gevorderden onder ons: een Enterprise App store!

*zorg wel dat de pagina’s snel en leesbaar op het scherm verschijnen!

NOG AAN HET ORIËNTEREN? MOBILE ASSESSMENT!

Een quick-scan van vijf tot tien dagen kan een verhelderend inzicht geven. Onze mobile assessment is een verstandige keuze als u nog aan het orienteren bent in het land van devices, device management, apps, Bring Your Own Device projecten en veel meer.

Vraag meer informatie aan

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer

Geïnteresseerd in

Uw bericht